fbpx

Ανδρέας Ανδρέου: Όταν θέλεις μπορείς να τα συνδυάζεις όλα!

Ανδρέας Ανδρέου: Όταν θέλεις μπορείς να τα συνδυάζεις όλα!

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς κομμωτές της Κύπρου, personal trainer αλλά και μοντέλο στο DARE Creative&Models Agency. Ο Ανδρέας Ανδρέου, από τη Λεμέσο είναι ένας δραστήριος νέος 27 χρόνων.

Η μέρα του είναι, όπως γίνεται κατανοητό πολύ γεμάτη, ωστόσο καταφέρνει και προπονείται τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Ο Ανδρέας πόζαρε στον φακό του Jay Logothetis (SAINtS DOM Photography) για λογαριασμό του Activeman.gr

«Στο πρόγραμμα μου υπάρχει πάντα cardio καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και σε συνδυασμό με καλή διατροφή μπορώ να διατηρώ το σώμα μου σε πολύ καλό επίπεδο» εξηγεί ο ίδιος.

Όταν βρίσκεται σε περίοδο αγώνων, καθώς είναι και αθλητής Fitness, οι προπονήσεις του γίνονται πέντε ή και έξι φορές την εβδομάδα.

«Στόχος μου είναι να «χτίζω» το σώμα μου με φυσικούς τρόπους εκγύμνασης, ακολουθώντας πάντα φυσικό τρόπο διατροφής και συμπληρωμάτων, και φυσικά αποφεύγω εντελώς τη χρήση αναβολικών ουσιών, τα οποία και καταδικάζω» τονίζει.

Ως Personal Trainer θέλει να μυήσει το πελατολόγιό του στη δική του φιλοσοφία ζωής κι εκγύμνασης, με σκοπό να τους φέρει πιο κοντά σε αυτό που αποκαλεί Natural Fitness WorkOut.

Για καλύτερα αποτελέσματα σε προσωπικό επίπεδο, έχει επιλέξει να έχει κι ο ίδιος τον δικό του Personal Trainer.