fbpx

Ο Ανδρέας Μποταϊτης έφερε το ελληνικό modeling ξανά στις πρώτες θέσεις του κόσμου

Ο Ανδρέας Μποταϊτης έφερε το ελληνικό modeling ξανά στις πρώτες θέσεις του κόσμου

25 ολόκληρα χρόνια μετά τον Νίκο Παπαδάκη ήρθε ο νεαρός κατερινιώτης Ανδρέας Μποταϊτης να φέρει ξανά το ελληνικό modeling στις πρώτες θέσεις του κόσμου. Μάλιστα η Ελλάδα μας θα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα διοργανώσει τον διαγωνισμό του 2020!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Ανδρέας Μποταϊτης στην τελική ευθεία για τον τίτλο του Mr Υφήλιος

 

Ο Ανδρέας διεκδίκησε με αξιώσεις και σήκωσε ψηλά την σημαία μας στο μακρινό Τόκιο. Ο Ανδρέας Μποταϊτης, μπορεί να μην κατάφερε τελικά να πάρει την πρώτη θέση αλλά κατέκτησε την δεύτερη θέση στα ανδρικά καλλιστεία και στον διαγωνισμό Mr Υφήλιος 2019 κατέκτησε ο 25χρονος Ανδρέας Μποταϊτης, που ταξίδεψε μέχρι το Τόκυο για τον τελικό εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή με το καλλίγραμμο κορμί του, αλλά και την επιλογή του να φορέσει την στολή του τσολιά.

 

 

Ο Κατερινιώτης Ανδρέας Μποταϊτης ζει στην Αθήνα, έχει σπουδάσει διαιτολογία και ασχολείται με το μόντελινγκ, διαγωνίστηκε στον τελικό απέναντι σε άλλους 14 άνδρες, με τους πιο ανταγωνιστικούς να είναι οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ, της Χιλής και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

 

 

Ο Ανδρέας Μποταϊτης εκπροσώπησε την Ελλάδα επάξια και την έφερε στις πρώτες θέσεις του διεθνούς στερεώματος ανδρικής ομορφιάς.

 

 

Η Ελλάδα μετά από 25 χρόνια, έπειτα από το Νίκο Παπαδάκη το 1994, έρχεται με τον Ανδρέα Μποταϊτη, στο παγκόσμιο στερέωμα ομορφιάς κατακτώντας την δεύτερη θέση και όλα αυτά μετά από τη συστηματική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια από την Star & Mr GS Hellas και τον Γιώργο Κούβαρη!

 

 

Ο μελαχρινός Έλληνας με ύψος 1,92 μέτρα, κατάφερε να μαγέψει την κριτική επιτροπή και να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Όπως ανακοινώθηκε στο Τόκιο, η χώρα που θα διοργανώσει το Mr Υφήλιος 2020, θα είναι η Ελλάδα και θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα αναλάβει μια τέτοια διοργάνωση.

 

 

Πάντως οι διακρίσεις για το ελληνικό modeling φαίνεται ότι θα έχουν συνέχεια αφού ακολουθεί σε λίγο καιρό ο Φώτης Μέτα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Ινδία στο Mr Model of the Universe.