fbpx

Ο Ανδρέας Μποταϊτης στην τελική ευθεία για τον τίτλο του Mr Υφήλιος

Ο Ανδρέας Μποταϊτης στην τελική ευθεία για τον τίτλο του Mr Υφήλιος

Ο Ανδρέας δεν περίμενε να γίνει μοντέλο και μάλιστα να φτάσει σε τόσο μεγάλη διάκριση, που μπορεί να γίνει και μεγαλύτερη στην Ιαπωνία. Ο Ανδρέας Μποταϊτης είναι ο Mr Gs HELLAS 2019 και φεύγει για την Ιαπωνία σε λίγες μέρες, όπου θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο του Mr UNIVERSAL AMBASSADOR – Mr ΥΦΗΛΙΟΣ!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Φώτης Μέτα: Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία στο modeling

 

Ο 25χρονος πιο όμορφος Έλληνας δηλώνει πανέτοιμος για τη μεγάλη αναμέτρηση στην χώρα του Ανατέλοντος Ήλιου που θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου.

 

 

Ο Ανδρέας μίλησε στο Activeman.gr και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, από τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και να μετάσχει στον διαγωνισμό των εθνικών καλλιστείων Star  and Mr Gs Hellas μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου Mr. Gs Hellas: «Δεν το περίμενα ειλικρινά, είχε μεγάλο ανταγωνισμό και δεν περίμενα ότι θα κερδίσω τον τίτλο» λέει ο ίδιος.

 

 

Μερικές μέρες πριν την αναχώρηση του για το Τόκιο ο Ανδρέας φωτογραφήθηκε με τη σημαία μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μας σε αυτή τη παγκόσμια διοργάνωση» λέει ο ίδιος!

 

 

Ο Ανδρέας Μποταϊτης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα με καταγωγή από την Κατερίνη ενώ έχει εκείνο το βορειοελλαδίτικο ταπεραμέντο που τον κάνει να ξεχωρίζει! Από μικρός ασχολείται με τον αθλητισμό αλλά και με την οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της μόδας και συγκεκριμένα την House Street Market!

 

 

«Από πολύ μικρός μπήκα στον χώρο του αθλητισμού στο Τεακ βοντο. Μετά πέρασα από τα γνωστά αθλήματα που περνούν όλοι οι πιτσιρικάδες, ποδόσφαιρο, μπασκετ κ.α. μέχρι να αποφασίσω ότι η προπόνηση για μένα είναι το γυμναστήριο που φτιάχνει το σώμα που ήθελα και έτσι έκανα» εξηγεί ίδιος.

 

 

Πως όμως ο Ανδρέας ασχολήθηκε με το μοντελινγκ και έφτασε μάλιστα σε τόσο μεγάλη διάκριση; «Δεν το είχα στο πρόγραμμα. Παλιότερα συνεργαζόμουν με δύο γραφεία αλλά δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο. Όλα άρχισαν όταν γνωρίστηκα με τον Γιώργο Κούβαρη και μου πρότεινε να μετάσχω στα καλλιστεία. Ειλικρινά δεν το περίμενα να πάρω τον τίτλο επειδή είχε δυνατές συμμετοχές και φυσικά μεγάλο ανταγωνισμό» λέει ο ίδιος!

 

 

Ο Ανδρέας είναι 1.91m ένα πολύ καλό ύψος για την πασαρέλα, έλα όμως που εκεί ήταν το δύσκολο σημείο του διαγωνισμού: «Η πασαρέλα είναι δύσκολη. Πρέπει να το πιστεύεις για να το κάνεις. Δεν είναι απλά ένα περπάτημα. Είναι ένα περπάτημα μπροστά σε τόσο κόσμο. Τελικά το πίστεψα και το κατάφερα» εξηγεί ο ίδιος που όταν ρωτήθηκε τόνισε ότι δεν έχει κάνει ούτε ένα μάθημα για το περπάτημα στη πασαρέλα «Απλά ήμουν ο εαυτός μου» τονίζει.

 

 

Για να φτάσει όμως στο τελικό και να τον κερδίσει ο Ανδρέας Μποταϊτης έκανε μεγάλη προσπάθεια: «Έχασα 20 κιλά» αποκαλύπτει ο ίδιος «σκληρή διατροφή και προπόνηση. Ένας φίλος διατροφολόγος μου έβγαλε πρόγραμμα και το τήρησα, όπως και την προπόνηση».

 

 

Η ζωή του Ανδρέα μπορεί να χαρακτηριστεί «σπαρτιάτικη». Όπως λέει ο ίδιος δουλειά, γυμναστήριο και σπίτι είναι η καθημερινότητα του: «Προπονούμαι έξι μέρες την εβδομάδα και την έβδομη κάνω χαλαρό τρέξιμο ενώ απέχω από τη διατροφή. Η καθημερινότητα μου είναι η δουλειά μου και η προπόνηση».

 

 

Ο Ανδρέας είναι σε σχέση και όταν βρίσκει χρόνο ασχολείται με τα χόμπι του που είναι τα ταξίδια, να βλέπει αγώνες βόλει που του αρέσουν, να διαβάζει και να βλέπει ταινίες!