fbpx

Να γιατί η μηχανή σε κάνει να είσαι εφευρετικός άνθρωπος!

Να γιατί η μηχανή σε κάνει να είσαι εφευρετικός άνθρωπος!

Είναι γνωστό ότι οι μηχανόβιοι αναπτύσσουν περιφερειακή όραση. Είναι γνωστό ότι προσέχουν περισσότερο, αφού κινούνται στους δύο τροχούς και επίσης είναι γνωστό ότι έχουν καλύτερα ανακλαστικά. Όμως κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι η μηχανή σε κάνει να είσαι περισσότερο εφευρετικός από έναν οδηγό αυτοκινήτου και οι λόγοι είναι απλοί.

Ο μηχανόβιος συχνά πυκνά καλείτε να βολέψει στη μηχανή του πολλά πράματα. Ειδικά σε κίνηση στη πόλη όπου πολλές φορές πρέπει να κουβαλήσει πολλά πράματα, ακόμα και τα ψώνια του σούπερ μάρκετ!

Αν πούμε για ταξίδι, τότε εκεί πρέπει να βολέψει πολλά σε σακίδιο και τη μηχανή του.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο χώρος είναι περιορισμένος και ο μηχανόβιος καλείται να τα βολέψει όλα αλλά και με ασφάλεια για εκείνον, για τη μηχανή, για τα πράματα και φυσικά για τους άλλους που κινούνται στο δρόμο!

Και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να βολεύεις τα πάντα σε ένα περιορισμένο χώρο που αφήνει ελεύθερο μόνο το το πίσω μέρος της σέλας και το ντεπόζιτο! Έτσι λοιπόν ο μηχανόβιος αναγκαστικά γίνεται εφευρετικός!

Βασικό του «όπλα» σε αυτή την προσπάθεια είναι το χταπόδι και το δίχτυ, όμως πολλές φορές επιστρατεύει και άλλα «όπλα» όπως σχοινιά ακόμα και κολλητικές ταινίες!

Στα ιστιοφόρα ο χώρος είναι περιορισμένος και πολύτιμος πόσο μάλλον σε μια μηχανή, έτσι λοιπόν πρέπει να επιστρατευτεί η ευστροφία για να βολευτούν όλα και με ασφάλεια.

Το ίδιο συμβαίνει και με το σακίδιο πλάτης ή αν μπαίνουν σαμάρια στη μηχανή. Βολεύεις ακόμα και ρούχα η εξοπλισμό για ολόκληρο ταξίδι.

Έτσι λοιπόν θέλοντας και μη ο μηχανόβιος με τον καιρό αποκτά το ένστικτό να βρίσκει λύσεις ώστε να βολεύει όλα στη μηχανή του, ακόμα και την «προίκα» της γυναίκας του όταν πάνε ταξίδι!!!