fbpx

Έτσι κάποιοι λανσάρουν σιωπηλά την οδήγηση χωρίς κράνος!

Έτσι κάποιοι λανσάρουν σιωπηλά την οδήγηση χωρίς κράνος!

Όσο και αν οι αρμόδιες υπηρεσίες, οι μοτοσικλετιστικοί σύλλογοι και όλοι οι σχετικοί προειδοποιούν για την επικίνδυνη και πολλές φορές θανατηφόρα οδήγηση χωρίς κράνος, υπάρχουν κάποιοι που σιωπηρά και χάριν της μόδας ή της δήθεν καλλιτεχνικής ή διαφημιστικής φωτογραφίας λανσάρουν την οδήγηση χωρίς κράνος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι 10 πιο πιστευτοί μύθοι όσων δεν φοράνε κράνος!

 

Το κακό είναι ότι αυτές οι φωτογραφίες των φωτογραφικών πρακτορείων κυκλοφορούν στο διαδύκτιο προκαλώντας στους; αδαής την αίσθηση ότι θα είναι ασφαλής αν οδηγούν χωρίς κράνος.

 

 

Ένα όμορφο ζευγάρι που πάει μια ανέμελη βόλτα χωρίς κράνη. Μια φωτογραφία που μόνο που τη βλέπεις σου δίνει την αίσθηση της ελευθερίας με τον άνεμο να χτυπά στο πρόσωπο και δήθεν να σε αναζωογονεί.

 

 

Φωτογραφίες που δείχνουν μοτοσικλέτες σε κίνηση και μοτοσικλετιστές χωρίς κράνη είναι αν μη τι άλλο επικίνδυνες και  λανσάρουν σιωπηλά την οδήγηση χωρίς κράνος!

Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που χάφτουν το ψέμα και θεωρούν ότι η οδήγηση χωρίς κράνος είναι ασφαλής. Η πραγματικότητα όμως διαφέρει κατά πολύ. Η πλειονότητα των μοτοσικλετιστών που σκοτώνονται μετά από πτώση ή σύγκρουση είναι επειδή δεν φορούσαν κράνος.