fbpx

Αυτά είναι τα πέντε απόλυτα lookγια το μαλλί σου την άνοιξη!

Αυτά είναι τα πέντε απόλυτα lookγια το μαλλί σου την άνοιξη!

Όταν είναι χειμώνας και έχει κρύο οι δυνατότητες για ένα ωραίο, κοντό και εντυπωσιακό κούρεμα είναι μηδαμινές. Τουλάχιστον για τους περισσότερους.
Τώρα βέβαια που η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, όλοι μπορούν να σπεύσουν στον μπαρμπέρη τους για να ανανεώσουν το λουκ τους, χωρίς να αγχώνονται για τυχόν ημικρανίες και πονοκεφάλους από την παγωνιά.
Παρακάτω σου δείχνουμε πέντε κουρέματα που είναι της μόδας και που μπορείς να αντιγράψεις ή να προσαρμόσεις στα δικά σου μέτρα.

Κούρεμα 1ο: Highfade
Το ψηλό σβήσιμο είναι μία απόλυτη τάση για τη φετινή άνοιξη. Μπορεί να παραπέμπει σε στρατιωτικό κούρεμα, ωστόσο είναι πολύ κομψό και δείχνει διαφορετικό ανάλογα το σχήμα του προσώπου του κάθε άντρα. Ρώτα τον κουρέα σου σε ποιο ύψος θα σου πήγαινε καλύτερα το σβήσιμο και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις.

Κούρεμα 2ο: Βαθιά χωρίστρα με σβήσιμο
Αν έχεις πλούσια κόμη, είναι το ιδανικό κούρεμα για σένα. Με σβήσιμο προς τα κάτω αλλά και μία έντονη χωρίστρα που μπορείς να την πλατύνεις όσο σου αρέσει, το στυλ σου θα μοιάζει μοναδικό, πετυχαίνοντας παράλληλα κομψότητα, στυλ και μόδα.

Κούρεμα 3ο: Highfade με μπούκλες
Μη σε ξεγελούν οι μπούκλες. Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται αυτό το κούρεμα, αποδίδει αρκετά στις γυναίκες, αν έχεις βέβαια τον τύπο μαλλιών αλλά και το πρόσωπο να το αναδείξεις. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ένα ψηλό σβήσιμο, διατηρώντας τις μπούκλες σου στο πάνω μέρος της κεφαλής και να παραμείνεις και φέτος ο τύπος με το πρωτότυπο κούρεμα.

Κούρεμα 4ο: Hollywoodfade
Αυτού του είδους το σβήσιμο ονομάζεται έτσι γιατί είναι φιλικό προς την κάμερα. Στην ουσία όλο το μαλλί σου θα μπει στη διαδικασία του σβησίματος, ενώ σαν παραλλαγή μπορείς να αφήσεις 4-5 δάχτυλα μαλλιών στην κορυφή της κεφαλής σου και να τα στρώνεις προς τα πίσω ή όπως σε βολεύει με κερί ή τζελ.

Κούρεμα 5ο: Κοντές, χαλαρές μπούκλες
Όσο άκυρο κι αν ακούγεται, το συγκεκριμένο κούρεμα είναι πολύ κομψό και αναδεικνύει αρκετά τους άνδρες με σγουρό μαλλί. Άλλωστε, αν μπορείς να αξιοποιήσεις την μπούκλα σου, γιατί να μένεις στα τετριμμένα και στα κουρέματα που λίγο ή πολύ όλοι βλέπουμε γύρω μας; Αξιοποίησέ τες λοιπόν προς όφελός σου και δεν θα χάσεις.