fbpx

Αν αγανάκτησες, έτσι θα σβήσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο από τον χάρτη των προτιμήσεων σου!

Αν αγανάκτησες, έτσι θα σβήσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο από τον χάρτη των προτιμήσεων σου!

Στον ΠΑΟΚ λέει …ψάχνουν τον προπονητή που φταίει… Τι να φταίει ο άνθρωπος; Φταίει μόνο και μόνο που επέλεξε να εργαστεί σε ομάδα του άθλιου ελληνικού ποδοσφαίρου! Στον Άρη… ψάχνονται ή μήπως όχι;

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια! Ο Ολυμπιακός μπορεί να σύρεται στα δικαστήρια, όμως κερδίζει, όπως άλλωστε και όλες οι παρατρεχάμενες ομάδες του! Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα Χαιλάντερ! Πάντα πρωταθλητής και σύντομα κυπελλούχος… ο μοναδικός στην Ευρώπη! Όλες οι άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης πέρασαν και περιόδους παρακμής για χρόνια όπως είναι το φυσιολογικό λόγω κούρασης!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Στέφανος που ξέφυγε από την ελληνική αθλητική μιζέρια και μεγαλουργεί!

 

Στην Ελλάδα η «παρακμή» του Ολυμπιακού άντεξε έναν και μόνο χρόνο! Εδώ έχουμε φαίνεται το «μαγικό φίλτρο»!!!

Νιός ήταν και γέρασε ο Θωμαϊδης που επί δεκαετίες αποκαλύπτει την «παράγκα» του ποδοσφαίρου. Θα πάρει σύνταξη και ακόμα η «παράγκα» καλά θα κρατεί… Την «παράγκα» κατήγγειλαν επί χρόνια και οι δημιουργοί της «Δίκης της Δευτέρας», Πλατσούκας, Ρεπανάς, Τουρώνης… άξιοι αθλητικογράφοι και εδώ και χρόνια συγχωρεμένοι! Δεν πρόλαβαν να δούνε την «παράγκα» να γκρεμίζεται, όπως δεν θα την δει ούτε ο Θωμαΐδης που πλησιάζει στην σύνταξη!

Αλήθεια εσύ γιατί βλέπεις ελληνικό ποδόσφαιρο;

Μήπως επειδή σου αρέσει το προβλέψιμο; Κερδίζει πάντα ο Ολυμπιακός και οι  παρατρεχάμενες ομάδες που είτε κερδίζουν, είτε χάνουν, ανάλογα με τις επιθυμίες του «αυτοκράτορα»! Θες να είσαι με τον θέσφατο νικητή; Αν είναι έτσι καλά κάνεις για την ψυχική σου ηρεμία, όμως αυτό δεν είναι πρωτάθλημα ή κύπελλο, είναι φιάσκο!

Την στιγμή που η κυβέρνηση ψάχνει να επιβραβεύσει την αριστεία σε όλους τους τομείς, ανέχεται την στημένη «αριστεία» του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Εσύ όμως γιατί τους βλέπεις;

Κόψε τις συνδρομές. Σταμάτα να πηγαίνεις στο γήπεδο. Αποφάσισε ότι δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα ή κύπελλο ποδοσφαίρου. Ότι δεν υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Σβήστους από τον χάρτη των προτιμήσεων σου και ας μείνουν να παίζουν μόνοι τους!

Χαλάρωσε και δες άλλα πράματα! Ας παίζουν μόνοι τους! Εσύ πάντως δεν θα είσαι μόνος σου, θα έχεις χιλιάδες άλλους που θα κάνουν το ίδιο με σένα: Θα σβήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο από τον χάρτη των προτιμήσεων τους!

 

Κώστας Μπούρης