fbpx

Το Πρωτάθλημα Β.Ε. badminton έγινε στις Σέρρες

Το Πρωτάθλημα Β.Ε. badminton έγινε στις Σέρρες

Στις Σέρρες αγαπούν το badminton και οργάνωσαν το Ππρωτάθλημα Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος!

Οι αθλητές του Πλάτωνα Σερρών συμμετείχαν με πέντε αθλητές και κατέκτησαν τρία μετάλλια.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα σπορ που σου χαρίζουν τη καλύτερη ψυχική υγεία

Οι αθλητές αγωνίστηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω ζέστης!

Πρωταγωνιστής για Πλάτωνα ήταν ο μικρός Κουλακίδης Χρήστος που συνεχίζει μια παράδοση τίτλων στις Κ11 και Κ13 από τους Ρακιτζή και Κωνσταντινίδη τα 4 τελευταία  χρόνια .

 

 

Νικητής στο απλό όπου δεν αμφισβητήθηκε η κυριαρχία του και δεύτερος στο διπλό με ζευγάρι από το Σιδηρόκαστρο τον Σαρουγιαννίδη Ι. σε ένα δραματικό 3ο σετ 23-21 από τα αδέρφια Πέγιου ΕΑΤΕΚ Θεσσαλονίκης.

 

 

Η Πετρόβαλη Ευαγγελία στην 2η συμμετοχή της σε πανελλήνιους αγώνες έφτασε στην 8αδα στο απλό και στην 3η θέση στο διπλό με ζευγάρι από Θεσσαλονίκη . Πρώτη συμμετοχή για τον Λιβανό Νικόλαο και Δράμπα Νικόλαο ( μικρός στην κατηγορία ) με ελπιδοφόρα αγωνιστικά μηνύματα .

 

 

Το διήμερο 25,26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο πρωτάθλημα της χρονιάς στο Σιδηρόκαστρο της κορυφαίας κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και της Κ17

Με ένα μετάλλιο επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη η Σωτηρία Χαριτίδου στο Πανελλήνιο Seniors +35 , +50, που όπως φαίνεται η αλλαγή στον τρόπο προπόνησής της έφερε αποτελέσματα . Αν και αθλήτρια των παραολυμπιακών αγωνισμάτων συμμετείχε σε αυτούς τους αγώνες και είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία . Τώρα στόχος της είναι το Πανευρωπαϊκό της Ιρλανδίας εφόσον πραγματοποιηθεί.