fbpx

Αυτά είναι τα τρία «ανομολόγητα πάθη» των Ελλήνων στο σεξ

Αυτά είναι τα τρία «ανομολόγητα πάθη» των Ελλήνων στο σεξ

Όλοι έχουν κάποια πάθη και πολλές φορές ανομολόγητα, στο σεξ. Ειδικά εμείς οι Έλληνες που είμαστε και hot μεσογειακός λαός.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο σεξ νομίζεις ότι θα κάνεις όταν παντρευτείς;

 

Το στοματικό σεξ, βιντεοσκόπηση «ροζ» σκηνών, σεξουαλική συνεύρεση σε δημόσιο χώρο ή σε φτηνά ξενοδοχεία αποτελούν ορισμένες από τις σεξουαλικές προτιμήσεις των Ελλήνων της κρίσης. Και αν τα παραπάνω σας φαίνονται υπερβολικά, του λόγου το αληθές αποκαλύπτει η  νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Η καταγραφή των στοιχείων γινόταν επί δύο χρόνια. Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 ζευγάρια, που κλήθηκαν να μιλήσουν χωρίς ταμπού για τη σεξουαλική τους συμπεριφορά.

Σύμφωνα με την έρευνα:

  1. Το 75% των γυναικών και το 25% των ανδρών φορούν σέξι εσώρουχα.
  2. Στο 60% των συμμετεχόντων η ανάγνωση ερωτικών ιστοριών είναι συνήθης πρακτική, το 40% των συμμετεχόντων προτιμά σεξουαλική συνεύρεση σε δημόσιο χώρο, ενώ ένα ποσοστό 36% προτιμά τα… φτηνά ξενοδοχεία.
  3. Η αλλαγή ρόλων, για παράδειγμα «δεν είμαστε ζευγάρι αλλά άγνωστοι», είναι μια δημοφιλής πρακτική για το 20% των Ελλήνων, η αλλαγή συντρόφων με συναίνεση (swinging) για το 10%, ενώ σε ποσοστό 80% οι συμμετέχοντες στην έρευνα προβαίνουν σε βιντεοσκοπήσεις με «έξυπνες» συσκευές και παρακολουθούν τακτικά πορνό.