fbpx

Έτσι μπορεί η μαγειρική να οδηγήσει στο …σεξ!

Έτσι μπορεί η μαγειρική να οδηγήσει στο …σεξ!

Εσύ ένας ωραίος εργένης μαγειρεύεις και κάνεις όλα όσα πρέπει στο σπίτι σου και φυσικά και το μαγείρεμα. Οι γυναίκες από τη φύση τους από την πρώτη μέρα που γεννηθήκανε εκπαιδεύονται να γίνονται νοικοκυρές και έτσι είναι το φυσικό τους σύμφωνα με τους παλιούς και ξαφνικά αποκτάς έναν κριτή την καλή σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι 10 διαφορές που έχουμε από εκείνες όταν κάνουμε ντουζ!

 

Τι κάνεις και πως μπορείς να εκμεταλλευτείς …πονηρά αυτές τις στιγμές;

Το κοινό μαγείρεμα είναι μια πολύ ωραία φάση απλά φρόντισε να το κάνετε με τα λιγότερα δυνατά ρούχα…

Σίγουρα δεν πρέπει να εξελιχθεί σε καυγά και δυστυχώς μερικές δεν το καταλαβαίνουν. Βασικά δεν καταλαβαίνουν ότι είναι φιλοξενούμενες στο σπίτι του και ότι είναι γκόμενες και όχι σύζυγοι! Μην χαλάσεις την βραδιά άνευ λόγου. Λέγε «ναι» με συγκαταβατικότητα και κάνε το δικό σου όπως ξέρεις να μαγειρεύεις. Πρόσεχε όμως μην κάνεις το λάθος. Μπορεί να σου υποδείξει κάτι που να νοστιμέψει το φαγητό. Κάποια ιδέα. Μην είσαι λοιπόν εντελώς απορριπτικός.

Το θετικό όταν ένα ζευγάρι μαγειρεύει μαζί είναι οι ιδέες. Η μαγειρική είναι φαντασία και όταν ασχολούνται δύο μυαλά το αποτέλεσμα είναι καλύτερο.

Αν μαγειρέψετε μαζί τότε είναι απολύτως βέβαιο ότι θα κερδίσετε χρόνο. Διαφορετικό είναι να μαγειρεύει ένας εσύ η το έτερον σου ήμισι και διαφορετικό δύο άτομα. Το πρώτο που κερδίζεις είναι να αποφύγεις τον ενδεχόμενο εκνευρισμό. Σκέψου ότι να δουλεύει ο ένας (να μαγειρεύει) δηλαδή και ο άλλος να βλέπει αθλητικά η να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή δεν είναι ότι το καλύτερο για το άτομο που μαγειρεύει. Αν ασχοληθείτε και οι δύο τότε ο χρόνος θα περάσει εύκολα ευχάριστα και το αποτέλεσμα θα είναι γευστικότερο.

Φυσικά σε όλη τη φάση του κοινού μαγειρέματος είναι απαραίτητα κάποια αγγιγματάκια και πειράγματα που είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν σε …αγκαλίτσες και …φιλάκια… γκαι στη συνέχεια στη κρεβατοκάμαρα ή γιατί όχι στο τραπέζι της κουζίνας.

Και επειδή όταν χάνεσαι στον αστερισμό της ηδονής θυμήσου να κλείσεις το μάτι ή τον φούρνο για να μην σας βγει ξινό!