fbpx

Αν γουστάρεις τη συνάδελφο σου έτσι θα μάθεις αν έχεις ελπίδες

Αν γουστάρεις τη συνάδελφο σου έτσι θα μάθεις αν έχεις ελπίδες

Εσύ την γουστάρεις εκείνη όμως; Πως μπορείς να καταλάβεις αν πράγματι η συνάδελφος σου στη δουλειά τρέφει έστω και κάποια λίγα αισθήματα για τη πάρτη σου;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι η εικόνα του σώματος σου επηρεάζει τις σεξουαλικές σου επιδόσεις!

 

Για να το καταλάβεις υπάρχουν κάποια σημάδια που αν παρατηρήσεις προσεκτικά μπορείς να τα καταλάβεις και αν ισχύουν τα περισσότερα τότε μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

 

 

Δες ποια είναι αυτά τα σημάδια:

 

  1. Ξεπερνάει τις …τυπικές λεξούλες

Αν σου λέει μόνο καλημέρα ή καληνύχτα τότε μάλλον είσαι αδιάφορος για κείνη. Όσο ντροπαλή και να είναι θα σου έλεγε κάτι παραπάνω ή έστω θα προσπαθούσε να σου πιάσει την κουβέντα για το νέο λογότυπο της εταιρίας!

 

  1. Σε κοιτάει στα κλεφτά

Αν έχεις αισθανθεί ότι σε κοιτάει στα κλεφτά τότε το πράμα πάει καλά. Πως θα το καταλάβεις αν οι ματιές σας συναντιούνται συχνά πυκνά.

 

  1. Αν αρχίσει τα υπονοούμενα

Αν σου πετάει υπονοούμενα- με σήκωμα ή όχι του φρυδιού- τότε κάτι «παίζει». Δεν υπάρχει περίπτωση. Άντε και τη μία είναι στο πλαίσιο του αστείου αλλά αν είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο τότε ξεφεύγει από την πλάκα. Άσε που τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται με τη μάσκα της «πλάκας» για να μην ξεμπροστιαστούμε.

 

  1. Βρίσκει ευκαιρία ακόμα και για άσχετα θέματα

Όταν βρίσκει τον χρόνο να σου μιλάει για φαινομενικά άχρηστες πληροφορίες όπως για το πώς πέρασε το χθεσινό απόγευμα τότε κάτι παίζει. ¨Όμως εδώ πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί απλά να είναι πολυλογού και να μην μπορεί να βάλει γλώσσα μέσα. Αν τα λέει απλά για να τα πει θα φανεί.

 

  1. Κάνε το τέστ αλλά πρόσεξε μη φανείς γελοίος

Για να το τσεκάρεις πες το πιο ηλίθιο ανέκδοτο που έχεις ακούσει στη ζωή σου. Αλλά φρόντισε να το πεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φανείς γελοίος. Αν γελάσει τότε σε φαντάζεται γυμνό.