fbpx

Αυτό που σκέφτονται οι γυναίκες για τα αντρικά πέη είναι αρκετά …πολύπλοκο!

Αυτό που σκέφτονται οι γυναίκες για τα αντρικά πέη είναι αρκετά …πολύπλοκο!

Οι άντρες παντού ανησυχούν ότι το πέος τους είναι μικρότερο από το κανονικό ή ότι δεν θα ικανοποιήσει την σύντροφό τους. Αλλά έρευνες δείχνουν ότι οι περισσότεροι άντρες υποτιμούν το μέγεθος του πέους τους.

Ο άντρας ανέκαθεν έδινε πάντα μεγάλη σημασία στο μέγεθος του πέους του. Πολλές κουλτούρες συνδέουν το μέγεθος του πέους με την αρρενωπότητα. Το πέος συμβολίζει ή συνδέθηκε ιστορικά με ιδιότητες όπως η ανδρεία, η γονιμότητα, η δύναμη, η ικανότητα και το θάρρος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί είναι σημαντικό να την κάνεις και να σε κάνει να γελάς

 

Όμως δεν έχει σημασία τόσο τι σκέφτονται οι άνδρες για τα πέη τους αλλά τι γνώμη έχουν οι γυναίκες!

Μια μελέτη που βασίστηκε στα αποτελέσματα μιας διαδικτυακής έρευνας περισσότερων από 50.000 ανδρών και γυναικών αποκάλυψε ότι το 45% των ανδρών θα ήθελε μεγαλύτερο πέος. Η έκθεση του καθηγητή KevanWylie, συμβούλου στη σεξουαλική ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι υπερβολικές ανησυχίες σχετικά με το μέγεθος του πέους ήταν υψηλότερες μεταξύ των ανδρών με μέσο μέγεθος πέους, παρά στους άνδρες με μικρότερο πέος.

Η έκθεση του καθηγητή Wylie βρήκε επίσης διαφορές μεταξύ της αντίληψης των γυναικών και των ανδρών για το μέγεθος πέους.

Ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό γυναικών (85%) είναι ικανοποιημένες με το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους από το ποσοστό των ανδρών (55%) που δηλώνουν ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους τους.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Wylie, το ζήτημα της ελκυστικότητας για τις γυναίκες είναι περίπλοκο. Ωστόσο, οι περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι το μέγεθος του πέους είναι πολύ χαμηλότερα στην λίστα προτεραιοτήτων για τις γυναίκες σε σχέση με άλλα θέματα, όπως η προσωπικότητα και η περιποίηση του άνδρα.

Ο καθηγητής Wylie λέει: «Μπορεί να αποτελεί έκπληξη για μερικούς νεαρούς άνδρες, αλλά οι περισσότερες γυναίκες έχουν πολύ μικρό ενδιαφέρον για το μέγεθος του πέους τους και αυτό έχει αποδειχθεί σε πολλές μελέτες με την πάροδο του χρόνου».

Λέει ότι η έρευνα δείχνει ότι όταν πρόκειται για σεξ, οι γυναίκες ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για το αν είστε ρομαντικοί, τρυφεροί και ευαίσθητοι στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους σε σύγκριση με το πόσο μεγάλο είναι το πέος σας.

 

ΠΗΓΗ: nhs.uk