fbpx

Μάθε αν τις ενδιαφέρει το …μήκος ή το …πάχος του «μικρούλη» σου!

Μάθε αν τις ενδιαφέρει το …μήκος ή το …πάχος του «μικρούλη» σου!

Είναι το μέγεθος που …μετράει η γυναίκα σε έναν άνδρα; Οι συζητήσεις στις ανδροπαρέες συνήθως καταλήγουν στο …μέγεθος, όπως και ο κρυφός …φθόνος όταν βλέπεις στα αποδυτήρια έναν άλλον να υπερτερεί σε μέγεθος από το δικό σου!

Μπορεί οι περισσότεροι άνδρες να θεωρούν ότι ο …μεγαλύτερος σε μέγεθος αρέσει στις γυναίκες, οι επιστήμονες στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ωστόσο κατέληξαν σε διαφορετικό συμπέρασμα από αυτό της κοινής γνώμης. Πραγματοποίησαν έρευνα που την παρουσίασαν στο συνέδριο της Ένωσης Ψυχολόγων και υποστηρίζουν ότι για τις γυναίκες μετράει η διάμετρος και όχι το μήκος, αφού παίζει καθοριστικό ρόλο στην γυναικεία ευχαρίστηση.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το πιο «αγαπητό» μέγεθος είναι εκείνο που κυμαίνεται λίγο παραπάνω από 12,7 εκατοστά και η περιφέρειά του είναι 3,81 εκατοστά, ενώ μόλις το 15% των ανδρών στις ΗΠΑ έχουν πέος μεγαλύτερο από 14,2 εκατοστά σε στύση.

Βέβαια εμείς οι άνδρες έχουμε τους δικούς μας «θρύλους» περί προσόντων και θεωρούμε ότι το ύψος ή η σωματική διάπλαση καθορίζει το μέγεθος. Ωστόσο και αυτή η πεποίθηση είναι λανθασμένη αφού η έρευνα έδειξε ότι το μέγεθος του πέους δεν μπορεί να συνδεθεί επιστημονικά με το σωματότυπο του άνδρα.

Οι περισσότερο αγχωμένοι με το θέμα του …μήκους είναι όπως φαίνεται οι Γερμανοί αφού είναι η χώρα στη οποία γίνονται οι περισσότερες επεμβάσεις αυξητικής πέους. Αφού σύμφωνα με τα στοιχεία το 18% επί του συνόλου των επεμβάσεων αυξητικής πέους σε όλο τον κόσμο γίνεται στη Γερμανία. Ακολουθούν οι Βενεζουέλα, Ισπανία και Μεξικό.