fbpx

Πως να περάσω του …Βαλεντίνο: Δες μερικές ιδέες που ίσως σας αρέσουν

Πως να περάσω του …Βαλεντίνο: Δες μερικές ιδέες που ίσως σας αρέσουν

14 Φλεβάρη. Η γιορτή των ερωτευμένων, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όλα τριγύρω γεμίζουν με διακοσμητικά και είδη Αγίου Βαλεντίνου.

Πρόκειται για μια μέρα που κάποιοι την βλέπουν σαν αφορμή να υπενθυμίσουν στο ταίρι τους τα συναισθήματα τους και κάποιοι άλλοι ορκισμένοι αντί – βαλεντινιακοί που λατρεύουν να τη μισούν!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα …χαδάκια ίσως είναι σημαντικότερα από το σεξ!

 

Κάποιοι είναι σε σχέση και κάποιοι άλλοι ζουν την εργένικη ζωή των singles. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, είτε είσαι μόνος είτε έχεις ταίρι, το πως θα περάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο βασίζεται ξεκάθαρα στις προτιμήσεις σου. Εδώ, λοιπόν, θα βρεις μερικές ιδέες έτσι ώστε ο φετινός Βαλεντίνος όχι μόνο να είναι ξεχωριστός αλλά και απόλυτα διασκεδαστικός.

 

Ρομαντικό δείπνο στο σπίτι

Είναι κοινώς γνωστό πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι και εμείς επαυξάνουμε, για αυτό τι καλύτερο από ένα ρομαντικό – ή και όχι – δείπνο στο σπίτι; Αν έχεις ταίρι τότε επίλεξε το αγαπημένο του φαγητό και συνόδευσε το με ένα εύγευστο μπουκάλι κρασί, μπόλικα κουφέτα και σοκολάτακια. Ύστερα δείτε μαζί ρομαντικές ταινίες ή κάντε τη διαφορά επιλέγοντας ένα θρίλερ. Αν πάλι είσαι μόνη τότε κάλεσε τη παρέα σου για ένα αντί – valentine’s day φαγοπότι μέχρι πρωίας.

 

Περιποίηση και σπα

Μια άλλη επιλογή για το πώς να περάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο είναι να κλείσεις σπα για δυο. Ένα χαλαρωτικό μασάζ σε συνδυασμό με όλες αυτές τις χαλαρωτικές μυρωδιές θα σας ηρεμήσουν, θα διώξουν τις τοξίνες της μέρας, της εβδομάδας και θα σας αλλάξουν τη διάθεση.

 

Ρομαντικό hammam

Αν αναρωτιέσαι τι δώρο να πάρω στη καλή μου για 14 Φλεβάρη και να είναι και πρωτότυπο, τότε σε έχουμε! Λίγο η θερμοκρασία, λίγο του ότι θα χαλαρώνετε στο ίδιο δωμάτιο μέσα στους υδρατμούς θα δημιουργήσει μια ρομαντική κατάσταση. Δεν λέμε για άλλο από το hammam. Κλείσε για εκείνη την ημέρα δυο θέσεις και ενέτεινε την ερωτική σας διάθεση.

 

Σινεμά

Άλλη μια ιδέα που προκαλεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον για να γιορτάσεις ρομαντικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι το σινεμά. Βρείτε εισιτήρια για μια ταινία που ανυπομονούσατε και οι δυο να δείτε και επανδρωθείτε με ποπ κορν. Μετά το τέλος της ταινίας απολαύστε παρέα γευστικό street food. Γιατί νηστικό αρκούδι δεν χορεύει!

 

Οινογνωσία

Αν είσαι λάτρης του καλού κρασιού και αναρωτιέσαι “πως να περάσω τον Άγιο Βαλεντίνο”, τότε η οινογνωσία στη γιορτή των ερωτευμένων είναι το ιδανικό ραντεβού για σένα. Πήγαινε με το άλλο σου μισό σε κάποιο μαγαζί που διαθέτει μεγάλη ποικιλία κρασιών και ξεκίνα τις δοκιμές. Συνόδευσε τις με ποικιλία τυριών. Θα γίνει γευστική έκρηξη στους ουρανίσκους σας. Όλο αυτό το σκηνικό, βέβαια μπορείς να το μεταφέρεις και στο σπίτι. Επίλεξε μερικά μπουκάλια κρασιού από κάποια κάβα και φτιάξε πιατέλες με ποικιλία τυριών. Να είσαι σίγουρη πως θα είναι μια απίστευτη βραδιά.