fbpx

Το μαστίγιο κάνει τελικά το καλύτερο σεξ;

Το μαστίγιο κάνει τελικά το καλύτερο σεξ;

Το πρωί είσαι ένας εργαζόμενος όπως όλοι οι άλλοι, είτε φοράς κοστούμι, είτε όχι το βράδυ φοράς  την «μάσκα του σκλάβου» και να πέφτει το μαστίγιο σύννεφο!

Τα βράδια πετάς τη σοβαροφανή εμφάνισή της δουλειάς και γίνεσαι υποχείριο σε ανομολόγητα φετιχιστικά βίτσια, υπακούοντας τυφλά στην αφέντρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι φαντασιώνονται οι γυναίκες όταν είναι μόνες στο κρεβάτι!

 

Μαστίγια, τις χειροπέδες και τις αλυσίδες; Πόσο kinky θεωρείς τον εαυτό σου στο κρεβάτι; Εάν λοιπόν δεν κοκκινίζεις και μόνο στην ιδέα του bondage sex, τότε σημαίνει ότι είσαι άτομο εξωστρεφές, ανοιχτό σε νέες εμπειρίες και ξέρεις τι θέλεις από τη ζωή.

 

 

Αυτό τουλάχιστον λέει μία νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine. Στην έρευνα συμμετείχαν εθελοντές που ήταν λάτρεις του σαδομαζοχιστικού σεξ, του δεσίματος, της πειθαρχίας και των kinky ερωτικών παιχνιδιών.

 

 

Παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν λανθασμένα αυτό το είδος σεξ με ψυχολογικά προβλήματα και χαμηλή αυτοπεποίθηση, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι είναι απόλυτα υγιείς και ψυχικά ισορροπημένοι.

Τα μαστίγια και οι ζώνες δεν είναι πλέον αξεσουάρ μόνο για το καστ ταινίας χωρίς σενάριο, αλλά απαραίτητο αξεσουάρ για πολλούς άντρες με ανοικτούς ορίζοντες είτε είναι υποτακτικοί, είτε αφέντες τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι επιστήμονες.

 

 

Μπορεί να είναι δύσκολο να το παραδεχτείτε φωναχτά αλλά η πραγματικότητα είναι μια: άντρες, γυναίκες γουστάρουν αγριάδα. Το 25% των συμμετεχόντων αποδείχτηκε ότι τους αρέσει το “αθώο” ξύλο κατά τη διάρκεια της επαφής.

Ο καταλύτης είναι το μαστίγιο και φυσικά το σχοινί που θα σε δέσει. Μόλις το πιάσεις θα καταλάβεις ότι είναι ένα υλικό που δεν σου… χαρίζεται. Αλλά από τον άνθρωπο που θα σε δέσει, εξαρτάται το πόσο, το πού και το πώς θα σε πονέσει. Ή το αν απλά θα νιώσεις το αίσθημα του περιορισμού, χωρίς τον πόνο.

Αν δηλώνεις sub, υποτακτικός, είναι καλό να ξέρεις τι θέλεις και τι θα ήθελες να δοκιμάσεις.

Δέσιμο, υποταγή, αγωνία και πόνος από το μαστίγωμα. Όσοι το δοκίμασαν σίγουρα δεν έχασαν. Μπορεί να μην το ξαναέκαναν, μπορεί όμως να κόλλησαν. Όπως και να έχει είναι μια εμπειρία που κάνει πικάντικο το σεξ.