fbpx

Σολωμονίδης – Φιλέτο: Για καλό φιλέτο, μοναδικά σουτζουκάκια και πολλά άλλα

Σολωμονίδης – Φιλέτο: Για καλό φιλέτο, μοναδικά σουτζουκάκια και πολλά άλλα

Στην Καλαμαριά όταν λένε σουτζουκάκι εννοούν Σολωμονίδης αφού αποτελεί παράδοση εδώ και δεκαετίες. Όμως εδώ και χρόνια στον Σολωμονίδη – Φιλέτο δεν πας μόνο για τα σουτζουκάκια, αλλά και τα καταπληκτικά κρεατικά και γενικά κρεατομεζέδες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στη Πλαστήρα στη Καλαμαριά έχει μοναδική θέα και τέλεια μαγαζιά

 

Στην Πλαστήρα στη Καλαμαριά λειτουργεί ένα από τα τρία μαγαζιά. Τα άλλα δύο βρίσκονται το ένα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς και το άλλο στην Αριστοτέλους.

 

 

Είναι να ψητοπωλείο διαφορετικό που θα σε αφήσει άναυδο από τις μοναδικές γεύσεις και με πολλές γευστικές εκπλήξεις που προσφέρει. Ένα ψητοπωλείο που θα σε εκπλήξει

 

 

Στου Σολωμονίδη βάζουν όλο το μεράκι του στις γεύσεις, στο φιλέτο, στο γύρο, στις πανσέτες, σε όλα τα ψητά τα φαγητά, τα ορεκτικά και στην πολύ όμορφη μινιμαλιστική διακόσμηση.

 

 

Με θέα θάλασσα και ένα τραπέζι στρωμένο λιχουδιές αξίζει! Αλλά και να πάρεις κάτι στο χέρι ή να παραγγείλεις από το σπίτι.

 

 

Όσο για τα σουτζουκάκια ψημένα στα κάρβουνα όσοι τα δοκίμασαν έχουν να το λένε για την αξέχαστη γεύση της Καλαμαριάς που συνεχίζει να τους συναρπάζει. Μία συνταγή του μπαμπά Σολωμονίδη, που φυσικά κρατιέται μυστική και δίνει αυτή τη μοναδική γεύση. Αξίζει να τα βουτήξεις στο μπούκοβο ή στη μουστάρδα και ακόμα καλύτερα να τα φας σκέτα φυσικά με τις τηγανητές πατάτες για να νιώσεις την απίθανη γεύση τους!

 

 

Πλαστήρα 67, τηλέφωνο: 2310481429