fbpx

Στου Μπαρμπαντώνη για όμορφο περιβάλλον και νοστιμιές

Στου Μπαρμπαντώνη για όμορφο περιβάλλον και νοστιμιές

Μια ψαροταβέρνα γραφική με ωραίο απλό περιβάλλον, απίθανο δροσερό κήπο το καλοκαίρι, ζεστή ατμόσφαιρα τον χειμώνα και πολλές σπεσιαλιτέ από τις Ζωή και τις υπόλοιπες γυναίκες που τις μαγειρεύουν. Στου Μπαρμπαντώνη αξίζει να πας! 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι 3 στέκια για να φας καλά σε Περαία και Αγγελοχώρι

 

Βρίσκεται στο Αγγελοχώρι της Θεσσαλονίκης που γενικώς έχει ηρεμία.

Το περιβάλλον είναι όμορφο και ευωδιαστό από τις νοστιμιές της Ζωής που μαγειρεύονται στη κουζίνα περιμένοντας να τις δοκιμάσεις.

 

Ένα καθαρά οικογενειακό μαγαζί με σπιτικές μοναδικές γεύσεις και φρεσκότατα θαλασσινά και ψάρια.

 

 

Ο φακός του Activeman.gr πήγε στου Μπαρμπαντώνη στο Αγγελοχώρι, μπήκε στη κουζίνα και είδε πως ετοιμάζουν πέντε από τις πολλές σπεσιαλιτέ του μαγαζιού και φυσικά τις δοκίμασε!

 

 

Οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις την σπεσιαλιτέ της Ζωής που είναι μοναδική δημιουργία: Τους κεφτέδες θαλασσινών. Νοστιμότατοι!

 

 

Τα …παντρεμένα μύδια τα αγαπούν πολλοί. Γεμίζουν γεύση το στόμα και αποτελούν μοναδικό μεζέ για τσίπουρο ή κρασί, όμως πρέπει να ξέρεις να τα παντρεύεις καλά. Στου Μπαρμπαντώνη τα παντρεύουν τέλεια.

 

 

Τα σαγανάκια θέλουν τέχνη και ειδικά εκείνο των μυδιών. Ένα μυστικό είναι αυτό που κάνει το κλασσικό μύδια σαγανάκι, μοναδικό!

 

 

Στη ψητή μελιτζάνα στου Μπαρμπαντώνη γίνεται «πάρτι» υλικών. Πολλά υλικά πάνω στη μελιτζάνα που βγάζουν έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων.

Η σαλάτα Μπαρμπαντώνης είναι μεγάλη και πλούσια.

Τηλέφωνο: 2392 057757