fbpx

Ιωλκός: Τσιπουράδικο βολιώτικου στιλ με φρέσκα θαλασσινά και γεύσεις μοναδικές

Ιωλκός: Τσιπουράδικο βολιώτικου στιλ με φρέσκα θαλασσινά και γεύσεις μοναδικές

Όσοι γνωρίζουν το βολιώτικο τσιπουράδικο από την Πολίχνη που λειτουργεί εδώ και χρόνια έχει καλώς. Όσοι δεν το γνωρίζουν πρέπει να το μάθουν γιατί αξίζει, τόσο με τις γεύσεις του, αλλά και την απίθανη θέα – θάλασσα και Θεσσαλονίκη.

Ο Ιωλκός είναι το Βολιώτικο τσιπουράδικο στην Περαία. Γνήσιοι μεζέδες θα σας ενθουσιάσουν γευστικά και θα σας προκαλέσουν πληθώρα ευχάριστων συναισθημάτων. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην θάλασσα και οι επισκέπτες του εστιατορίου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί με το φαγητό και την θέα.

Το τσιπουράδικο Ιωλκός, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να πάρουν μια ανάσα δροσιάς.

 

Το περιβάλλον του εστιατορίου είναι πολύ φιλικό. Τα έπιπλα και τα χρώματα που επικρατούν παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διάθεση των θαμώνων.

 

 

Έτσι, κάθε Παρασκευή βράδυ αλλά και κάθε Κυριακή μεσημέρι υπάρχει μουσική ορχήστρα με μουσικές επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα.

 

 

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για να δοκιμάσετε τους ολόφρεσκους θαλασσινούς μεζέδες. Τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά έχουν τον πρώτο λόγο και ο τρόπος με τον οποίο μαγειρεύονται είναι ο πλέον κατάλληλος.

Τηλέφωνο: 2392028989