fbpx

«Προξενείο» επειδή η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί

«Προξενείο» επειδή η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί

Το Προξενείο υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, όχι τόσα βέβαια όσο το Τούρκικο που είναι ακριβώς απέναντι στην οδό Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι πιο νόστιμες μπουγάτσες της Θεσσαλονίκης

 

 

Το Προξενείο, η μπουγάτσα, αποτελεί στέκι για όσους θέλουν να γευτούν καλή και παραδοσιακή μπουγάτσα, αλλά και όσους θέλουν να φάνε κάτι άλλο από τα πολλά εδέσματα που έχει και σερβίρει όλο το 24ωρο.

 

 

Ιδρύθηκε στα τέλη του 1998 με παίκτες της δύο νέους ανθρώπους που είχαν πολύ μεγάλα όνειρα και πολύ όρεξη. Έδρα της η Αγίου Δημητρίου απέναντι από το Τούρκικο Προξενείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με σήμα της ομάδας τον σκούφο!

Δεν είναι άλλη από την ομάδα της επιχείρησης «Το προξενείο» με σύνθημα τους «Προξενείο φίλε τα πάντα όλα» και όχι αδίκως.

 

 

Ο λόγος για ένα κατάστημα παίζει …μπάλα με τη πιο χαρακτηριστκή γεύση της πόλης, την μπουγάτσα. Το παιχνίδι όμως δεν σταμάτα εκεί καθώς και ο πιο απαιτητικός διαιτητής θα έφευγε ικανοποιημένος από το γήπεδο της καθώς η ποικιλία των γεύσεων είναι μεγάλη.

Από πιτοειδή μέχρι και …εκτός έδρας όπως βάφλες, pancake, καθώς και κάθε είδους ρόφημα για να ξεδιψάσει στο …ημίχρονοκαι να υπάρχει πάντα μια έκπληξη για μια εξέδρα ευρύχωρη και εξοπλισμένη με άνετους καναπέδες για την απόλαυση της γευστικής ηδονής και με …εισιτήριο διαρκείας όλο το 24ώρο.

Καθημερινά από τους φούρνους του Προξενείου βγαίνει λαχταριστή κάθε είδους μπουγάτσα, αλλά και χωριάτικες πίτες με παραδοσιακές συνταγές καθώς και πολλά άλλα εδέσματα.

 

 

Η μπουγάτσα που προσφέρεται είναι με κρέμα, τυρί, σπανάκι, κιμά, και είναι γευστικότατη.

 

 

Νόστιμα προϊόντα από εξαιρετικά υλικά κάτι που εκτιμούν όλοι και έτσι το Προξενείο γίνεται τόπος συνάντησης για διαφορετικές ηλικίες και γενιές όσοι δεν πάνε εκεί υπάρχει εξυπηρέτηση για όλο το κέντρο με delivery, αλλά και στη Τούμπα, την Τριανδρία και άλλες περιοχές.

 

 

Εκτός από το κακάο που συνηθίζεται με την μπουγάτσα μπορείς να συνδυάσεις την απόλαυση με τον εξαιρετικό καφέ που διαθέτει το κατάστημα.

Υπάρχουν ακόμα πίτσες, κρέπες, σάντουιτς, μπέργκερ και πολλά άλλα φαγητά για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Έκπτωση 15% κερδίζεις με κάθε παραγγελία μέσω του site www.proxeneio.gr

Αγίου Δημητρίου 162, τηλέφωνο: 231 024 8138