fbpx

Στου Γκέττα στα Κουφάλια για σούβλες, ψητά αλλά και μοναδικά πιάτα!

Στου Γκέττα στα Κουφάλια για σούβλες, ψητά αλλά και μοναδικά πιάτα!

Στα Κουφάλια η ταβέρνα του Γκέττα ξεχωρίζει για τα μοναδικά γευστικά πιάτα αλλά και τις σούβλες, ακόμα και για τα θαλασσινά που προσφέρει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα Κουφάλια αξίζει να τα επισκεφθείς για 3 μαγαζιά και το καλό κρέας!

 

Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον μπορείς να απολαύσεις νοστιμότατα κρέατα στη σούβλα ή στη σχάρα, ψημένα με μεράκι!

 

 

Χειροποίητες γευστικές απολαύσεις σε μεγάλη ποικιλία φτιαγμένες με πολύ προσοχή και μεράκι που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

 

 

Σπεσιαλιτέ φυσικά τα κρεατικά, από σούβλες που ετοιμάζονται και ψήνονται με ιδιαίτερη μαστοριά, τα ψητά της ώρας, αλλά και τα ιδιαίτερα πιάτα όπως το ψαρονέφρι με σπαράγγια, αγκινάρες και μανιτάρια που εκπλήσσει γευστικά αλλά και τα πιο παραδοσιακά πιάτα όπως το κότσι που σερβίρεται με πατάτες φούρνου.

 

 

Μεζέδες πολλοί και χειροποίητοι. Ξεχωρίζει η πατάτα σερβιρισμένη με νόστιμη σος, η ψητή μελιτζάνα αλλά και οι καραμελωμένες πατάτες. Μεζέδες φτιαγμένοι με μεράκι  που συνοδεύουν τέλεια το κρασί που θα επιλέξεις.

 

 

Στου Γκέττα μπορείς ακόμα να πιείς ένα ουζάκι ή τσίπουρο συνοδεία ποικιλίας κρεατικών ή θαλασσινών ή ακόμα και μαγειρευτών φαγητών.

 

 

Όσο για τους λάτρεις της θάλασσας στου Γκέτα σερβίρονται γευστικοί θαλασσινοί μεζέδες, πιάτα με φρέσκα ψάρια και ζυμαρικά και νηστίσιμα εδέσματα, συνδυασμένα με ουζάκι ή τσίπουρο και την καλύτερη παρέα!

 

 

Η ταβέρνα του Γκέττα προσφέρεται για όλες τις παρέες. Αν είσαι οικογενειάρχης και έχεις μικρά παιδιά υπάρχει και παιδότοπος που θα τα απασχολήσει.

 

 

Μια ταβέρνα που αξίζει να επισκεφθείς σε μια εκδρομή με το αυτοκίνητο ή με τη μοτοσικλέτα.

Τηλέφωνο: 2391 051201