Στου Τζίμη στην Αρεστού περνάς καλά και τρως φρέσκα
Τα ψάρικα είναι σίγουρα φρέσκα. Κάθε πρωί φτάνουν στον Τζίμη από τη σκάλα που απέχει μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα. Το τσίπουρο τέλειο και το περιβάλλον κουτούκι. Ο λόγος για το ουζέρι «Αρετσού» στην Αρετσού της Καλαμαριάς!
Αλλά δεν είναι μόνο τα ψαρικά που είναι φρέσκα είναι και οι μεζέδες που σε συνοδεύουν στο τσιπουράκι σου.
Ντολμαδάκια χειροποίητα, φέτα ψητή αλλά και παστά είναι από τα πρώτα που είναι καλό να παραγγείλεις μέχρι να ετοιμαστούν τα υπόλοιπα.
Ο γαλέος σαγανάκι είναι από τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού και ενδείκνυται για πολλές βούτες ψωμιού. Μπορείς να τον παραγγείλεις με λίγο ή πολύ καυτερό!
Ρώτα για τα ψάρια αφού κάθε μέρα είναι διαφορετικά. Ο λόγος είναι ολόφρεσκα και ψαρεμένα από τους ψαράδες της Κρήνης . Άλλωστε η Αρεστού είναι κοντά στις δύο σκάλες και φυσικά υπάρχει πρόσβαση στα ολόφρεσκα ψάρια!
Για να πας στου Τζίμι είναι καλό να τηλεφωνήσεις πρώτα, αφού πρόκειται για ένα κουτούκι, ένα μικρό μαγαζί, που το προτιμούν πολλοί. Το σίγουρο είναι ότι όχι μόνο θα φύγεις ευχαριστημένος από το φαγητό αλλά και ενθουσιασμένος από το όλο περιβάλλον και την εξυπηρέτηση!