fbpx

Πόσα λεφτά νομίζεις ότι μπορεί να βγάζεις αν γίνεις μοντέλο;

Πόσα λεφτά νομίζεις ότι μπορεί να βγάζεις αν γίνεις μοντέλο;

Πόσα μπορείς να βγάζεις αν γίνεις μοντέλο; Η αλήθεια είναι ότι η δουλεία του μοντέλου είναι εντυπωσιακή,  ωστόσο όπως φαίνεται δεν είναι και η καλύτερα αμειβόμενη έτσι ώστε να την κάνεις ως κύρια εργασία.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 τρόποι να βρίσεις το αφεντικό σου χωρίς να απολυθείς!

 

Η αλήθεια είναι ότι θα παίρνεις έως και 75% λιγότερα χρήματα σε σύγκριση με το κασέ των γυναικών, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία του κορυφαίου πρακτορείου μοντέλων Premier.

 

 

Ο Sean O’Pry, γεννήθηκε στην Αμερική και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος άντρας μοντέλο. Μόνο σε μια χρονιά έβαλε στην τσέπη του 1,5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ωστόσο είναι η εξαίρεση.

Στην στεγνή πραγματικότητα της Ελλάδας, αν είσαι ένα νέο μοντέλο μπορεί να πάρεις μέχρι 50 ευρώ για μια φωτογράφιση ή 100 ευρώ για μια πασαρέλα μόδας!

Αν έχεις και λίγο ονοματάκι, θα τριπλασιάσεις τα νούμερα. Αν είσαι και …τηλεοπτικός αστέρας, δηλαδή αν έχεις μετάσχει σε κάποιο τηλεπαιχνίδι επιβίωσης, τότε μπορεί το κασέ σου να τετραπλασιαστεί.

 

Για να γίνεις ακριβοπληρωμένο μοντέλο πρέπει να κοπιάσεις, όπως ό Sean O’Pry που σε ηλικία 17 χρονών, ανέβασε φωτογραφίες του στο My Space και από τότε έχει κάνει άπειρα editorial για περιοδικά, διαφημιστικά και καμπάνιες για Οίκους όπως Calvin Klein, Giorgio Armani, Versace, H&M, Hugo Boss, Salvatore Ferragamo, Marc Jacobs, Emporio Armani, Lacoste, Dsquared2 και άλλους.

Πάντως στη μόδα  οι κανόνες αντιστρέφονται, αφού το «χάσμα αμοιβών» βγάζει κερδισμένες τις γυναίκες σε αντίθεση με όλους σχεδόν τους άλλους κλάδους όπου οι άντρες κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τις γυναίκες συναδέλφους τους.