fbpx

Αυτή είναι η πρωτεΐνη που θα σε δυναμώσει ακόμα και αν είσαι vegan

Αυτή είναι η πρωτεΐνη που θα σε δυναμώσει ακόμα και αν είσαι vegan

Στη προπόνηση χρειάζεσαι ενέργεια και τι καλύτερο να την παίρνεις από την πλέον φυσική πηγή. Μια 100% φυτική πρωτεΐνη χωρίς καθόλου ζωικές προσμίξεις που μπορείς την καταναλώνεις ακόμα και να είσαι vegan και μπορείς να τη βρεις στη Θεσσαλονίκη σε δύο καταστήματα στην Ερμού 71-73 και στη Παπαναστασίου 5 δίπλα στο Θεαγένειο.

Ο λόγος για την πρωτεΐνη κάνναβης περιέχει 49% πρωτεΐνη υψηλής διατροφικής αξίας και είναι πλούσια σε σίδηρο και μαγνήσιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν πίνεις νερό με το φαγητό είναι καιρός να μάθεις για τον μεγάλο μύθο!

 

Η κατανάλωση πρωτεΐνης κάνναβης συμβάλει σημαντικά στην τόνωση του οργανισμού, την αύξηση ενέργειας, βελτιώνει το κυκλοφορικό και τον μεταβολικό ρυθμό και ενδυναμώνει το δέρμα και τα νύχια. Είναι κατάλληλη για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη με υπέροχη γεύση ξηρού καρπού. Πρόσφερε σήμερα στον οργανισμό σου την πρωτεΐνη που χρειάζεται και νιώσε την διαφορά.

 

 

Τα προϊόντα κάνναβης που μπήκαν τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για όσους προπονούνται καθώς παρέχει πολλά και σημαντικά οφέλη για την υγεία. Είτε προσπαθείς να χτίσεις μυϊκό όγκο, ή απλά θες να έχεις ένα υγιές κορμί, η πρωτεΐνη κάνναβης μπορεί να παίξει ένα βοηθητικό ρόλο και να γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

Σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες η πρωτεΐνη κάνναβης μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από τη προπόνηση ώστε να σου δώσει ενέργεια ή μετά ως γεύμα αποκατάστασης.

 

Το προϊόν θα βρείτε στην Ερμού 73 στο Κέντρο και Παπαναστασίου 5 δίπλα στο Θεαγένειο