Δες πως γίνεται το σαλόνι του αυτοκινήτου σου, καινούργιο (Video)

Δες πως γίνεται το σαλόνι του αυτοκινήτου σου, καινούργιο (Video)

Ένα κουτάκι cocacolaπου ανοίγει λανθασμένα και ο ουρανός αποκτάει… πολλές πιτσιλιές!Είναι ένα από τα ατυχήματα που μπορεί να συμβεί στο σαλόνι του αγαπημένου σου αυτοκινήτου. Εκτός από τη φυσική φθορά, υπάρχουν και πολλά άλλα μικροατυχήματα που καταστρέφουν το σαλόνι ενός αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι συμβαίνει αν είσαι ωραίος και έχεις και ακριβή μηχανή;

Το Activeman.gr πήγε στην Auto Cover και κατέγραψε πως γίνεται η πλήρης ή η μερική αναμόρφωση ενός σαλονιού αυτοκινήτου, από ότι υλικό και αν είναι φτιαγμένο από το εργοστάσιο κατασκευής.

Μια αναμόρφωση σαλονιού αυτοκινήτου που γίνεται μέσα σε λίγες ώρες, είτε το σαλόνι είναι δερμάτινο, είτε υφασμάτινο. Βέβαια για να γίνει αυτό απαιτείται μια ώστε τα καλύμματα να κατασκευαστούν και να είναι έτοιμα για τοποθέτηση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα φθοράς του σαλονιού ενός αυτοκινήτου είναι ένα ταξί όπου καθημερινά μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος. Η κάμερα του Activeman.gr παρακολούθησε όλη τη διαδικασία της ανανέωσης του εσωτερικού, του σαλονιού δηλαδή, του συγκεκριμένου ταξί.

Δες λοιπόν πως γίνεται η αντικατάσταση ταπετσαρίας στον ουρανό του αυτοκινήτου

Τα καθίσματα μπορεί να υποστούν φθορές, είτε φυσικές με το πέρασμα του χρόνου, είτε από κάποια λανθασμένη κίνηση των επιβατών ή ακόμα και του οδηγού.

Η κάμερα του Activeman.gr πήγε στην Auto Cover και κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τα 10 στάδια της ανανέωσης ενός σαλονιού αυτοκινήτου ταξί που ήταν ιδιαίτερα κατεστραμμένο.

Κάποιες φορές μικρές αλλαγές ανανεώνουν το σαλόνι του αυτοκινήτου μας και αυτές έχουν να κάνουν συνήθως με τα πατάκια και το τιμόνι. Πολλοί αγοράζουμε πατάκια από τα βενζινάδικα με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζουν πλήρως στους χώρους του αυτοκινήτου.

Για να το αποφύγεις αυτό είναι προτιμότερο να παραγγείλεις τα πατάκια στα μέτρα του αυτοκινήτου. Έτσι επιλέγεις και το υλικό από το οποίο θέλεις να είναι κατασκευασμένα. Δες λοιπόν πως αλλάζουν τα πατάκια και πως το τιμόνι ενός Audi αποκτάει νέο κάλυμμα.

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...