Μάθε τι κάνεις με τα κορίτσια αν ποτέ αποκτήσεις Ferrari!

Μάθε τι κάνεις με τα κορίτσια αν ποτέ αποκτήσεις Ferrari!

Μπορεί να νομίζεις ότι ποτέ δεν θα αποκτήσεις μια Ferrari, επομένως το να διαβάσεις αυτό το άρθρο είναι περιττό. Όμως ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου τύχει η καλή και θα βρεθείς ξαφνικά στην ευχάριστη θέση να αποκτήσεις Ferrari!

Είναι γνωστό ότι πολλές γυναίκες προτιμούν το …χοντρό πορτοφόλι από το ωραίο fitness κορμί ενός άντρα! Τι γίνεται όμως όταν έχεις ωραίο fitness κορμί και Ferrari, κάτι που σημαίνει ότι το μόνο χοντρό πάνω σου είναι το πορτοφόλι; Νομίζεις ότι έχεις την απάντηση; Ε! Τότε είσαι γελασμένος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 6 tipsγια να γίνει ο μάγκας και ωραίος που θέλουν όλες!

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανδρών, ωραίοι , fitness και με χοντρά πορτοφόλια, που συνήθως αντιδρούν διαφορετικά. Η πρώτη κατηγορία είναι εκείνοι που τα βρήκαν έτοιμα και ή τα τρώνε ή τα αυγατίζουν. Και η δεύτερη είναι οι αυτοδημιούργητοι.

Στην πρώτη κατηγορία οι άντρες συνήθως λειτουργούν περίεργα. Είτε γυρνάνε με όλες και τις αλλάζουν σαν τα …πουκάμισα, είτε την πατάνε με μία και βρίσκονται παντρεμένοι και με οικογένεια από τα 25 τους!

Αυτή η κατηγορία ανδρών χωρίζεται πάλι σε μια πολύ ενδιαφέρουσα υποκατηγορία, τους «μαμάκηδες». Δηλαδή εκείνους που αλλάζουν τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα, αλλά όταν επέμβει η μαμά, που θέλει εγγονάκια, παντρεύονται την τελευταία σχέση τους και τέλος ή εκείνη που τους έχει επιλέξει η μαμά και όλως τυχαίως συμβαίνει να είναι γυναίκα από τζάκι που μπορεί να συντηρεί Lamborghini!!!

Αυτές λοιπόν οι κατηγορίες αντρών δεν έχουν να κάνουν με τους αυτοδημιούργητους άντρες, που είναι fit, ωραίοι και έχουν και δικό τους χοντρό πορτοφόλι με χρήματα που έχουν αποκτήσει οι ίδιοι και δεν τα βρήκαν έτοιμα. Βέβαια αυτή η κατηγορία ανδρών σπανίζει και συναντάτε στις ηλικίες των 40 ετών!

Είναι μια εντελώς διαφορετική κατηγορία ανθρώπων που ξέρουν να διασκεδάζουν, είναι σοβαροί, δεν είναι τσιγκούνηδες, αλλά δεν είναι και σπάταλοι. Δεν αλλάζουν γυναίκες κάθε μέρα, αλλά δεν λένε όχι και στο one stand.

Αυτή η κατηγορία ανδρών δεν είναι και πολύ αρεστή στις γυναίκες που στόχο έχουν το …πορτοφόλι! Ο λόγος είναι απλός: Δεν έχουν την ελευθερία να ξοδεύουν ασύστολα!

Ωστόσο, από το να πάνε με τον χοντρό παραλή προτιμούν τον fitness τυπά αν και κάνουν κρατεί με τα οικονομικά.

Οι αυτοδημιούργητοι άντρες όταν έρθει η ώρα να τους χτυπήσει ο έρωτας πέφτουν με τα «μούτρα» που λέμε στη γυναίκα που γουστάρουν, ξεχνώντας την έμφυτη εγκράτεια η οποία τους έκανε να φτιάξουν μια περιουσία από το μηδέν.

Επομένως αν στην αρχή του άρθρου σκέφτηκες ότι … «χαχα, θα αλλάζω γκόμενες κάθε μέσα» , μάλλον θα πρέπει να έχεις αλλάξει γνώμη!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...