Μην αφήνεις τον εργένη φίλο σου μόνο του Πρωτοχρονιάτικα!

Μην αφήνεις τον εργένη φίλο σου μόνο του Πρωτοχρονιάτικα!

Η πρωτοχρονιά συνήθως είναι οικογενειακή γιορτή, πιο χαλαρή βέβαια από τα Χριστούγεννα. Οι περισσότεροι επιλέγουμε να καλέσουμε στο σπίτι μας συγγενείς ή τα κολλητά ζευγάρια ή φίλους που συνοδεύονται, αφήνοντας εκτός τους απλούς φίλους που μπορεί να είναι και συνάδελφοι και είναι εργένηδες και αυτό μπορεί να το θεωρείς λογικό. Ωστόσο κάποιος από τους όχι στενούς φίλους μας, που συνήθως είναι εργένης, μπορεί να μείνει μόνος αυτή την πρωτοχρονιά. Αυτή την χρονιά, κάνε την υπέρβαση και σκέψου διαφορετικά.

Συνήθως αυτό συμβαίνει με τους καλούς συναδέλφους που τους θεωρούμε φίλους, αφού περνάμε πολλές ώρες της ημέρας μαζί τους. Ίσως να συμβαίνει και με κάποιον «φίλο» από το μπαρ που συχνάζουμε και έχουμε μια σχέση τυπικά φιλική. Και στις δύο περιπτώσεις, εκείνος που μένει μόνος του τέτοιες μέρες, είναι εργένης φίλος μας.

Σκέψου λοιπόν αν ο εργένης φίλος σου έχει σχέση αυτή την εποχή. Αν η οικογένεια του είναι στην ίδια πόλη. Σκέψου ότι ακόμα και να έχει σχέση μπορεί να μείνει μόνος την πρωτοχρονιά.

Ρώτησε τον απλά τι θα κάνει το βράδυ της αλλαγής του χρόνου. Μπορεί να μη σου πει αμέσως ότι θα μείνει μόνος του. Μπορεί να ντρέπεται, μπορεί πολλά. Εσύ πάντως πρότεινε του να περάσει μαζί σας το βράδυ της πρωτοχρονιάς.

Μπορεί, μαζί με την καλή σου, να έχετε στήσει ένα ρεβεγιόν με επιλεγμένα ζευγάρια ή συγγενείς και να θεωρείς ότι ο εργένης φίλος σου «δεν κολλάει». Δεν είναι έτσι. Σε τέτοιες βραδιές όλοι «κολλάνε». Σκέψου ακόμα ότι για να τον θεωρείς φίλο σου, της δουλειάς ή του μπαρ, τότε δεν είναι δύστροπος ή κακός χαρακτήρας, αλλιώς δεν θα του μιλούσες καθόλου παρά μόνο στα τυπικά. Επομένως να είσαι βέβαιος ότι θα κολλήσει στην δική σου παρέα του ρεβεγιόν.

Κάνε λοιπόν την πρόταση και επέμεινε. Να ξέρεις ότι είναι δύσκολο να μένει κάποιος μόνος του αυτές τις μέρες και σίγουρα δεν φταίει μόνο αυτός. Κάνε την πρόταση και σίγουρα δεν θα χάσεις. Είναι κάτι που και η ημέρα το επιβάλει!

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Με την …υπογραφή του Ρόσι η εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος (Video)
Παραμονή της εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος ο Vale, που έγινε πλέον 39 χρόνων, αποφάσισε να υπογράψει για άλλα δύο χρόνια στη Yamaha και να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα