Τα αθλήματα της γειτονίας που μπορείς να κάνεις στη πόλη το σαββατοκύριακο!

Τα αθλήματα της γειτονίας που μπορείς να κάνεις στη πόλη το σαββατοκύριακο!

Το σαββατοκύριακο αν έχεις μείνει στη πόλη και έχεις όρεξη για άθληση, αντί να τρέχεις ή να κάνεις κάποιο πρόγραμμα outdoor προπόνησης, μπορείς να χαλαρώσεις και να γυμναστείς ταυτόχρονα, είτε μόνος σου, είτε με παρέα.

Επιλέξαμε λοιπόν τα καλύτερα αθλήματα που μπορείς εύκολα να κάνεις σχεδόν σε κάθε γειτονιά, χωρίς να μετακινηθείς και να πληρώσεις και χρήματα!

Μπάσκετ μονό!

Μπορείς να παίξεις μπάσκετ μονό, μόνος σου δηλαδή. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια μπάλα και την μπασκέτα που υπάρχει σε πολλές γειτονιές!

Μπάσκετ διπλό!

Αν έχεις παρέα είναι πιο ενδιαφέρον και έχει περισσότερη ένταση. Δύο ή και περισσότεροι κάνουν καλύτερο παιχνίδι.

Ποδήλατο

Με το ποδήλατο μπορείς να αθληθείς τέλεια και να κάνεις και μια μεγάλη βόλτα. Αν έχεις παρέα, ακόμα καλύτερα.

Ποδόσφαιρο 5Χ5

Μπορείς να το παίξεις σχεδόν παντού. Σε πάρκα ή ακόμα και σε γήπεδα δήμων που υπάρχουν στις γειτονιές. Βέβαια υπάρχει και η επιλογή των ιδιωτικών γηπέδων. Μόνος σου δε λέει, χρειάζεται ένα τουλάχιστον άτομο ακόμα!

Γυμναστική

Στις παιδικές χαρές στα πάρκα υπάρχουν τα σχετικά όργανα που μπορείς να αθληθείς χωρίς να έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης

Σκέιτ

Αν έχεις μια σανίδα με …ροδάκια… σκέιτμπορτ δηλαδή μπορείς να γυμναστείς σε όποιο πλακόστρωτο θέλεις. Ακόμα και στην άσφαλτο σε κάποιο πάρκιγκ. Βέβαια κάποιοι δήμοι έχουν φροντίσει φτιάξουν σε κάποιες γειτονιές ειδικές εγκαταστάσεις που είναι ελεύθερες για όλους.

Πυγμαχία ή πάλη

Μαίζ με παρέα είναι ένα ωραίο δυναμικό σπόρ, απλά θέλει προσοχή να μην χτυπήσετε. Απλά για τη πυγμαχία θέλετε γάντια, ενώ για την πάλη μόνο τα χέρια σας και έναν καθαρό χώρο!

 

« Επιστροφή

Άλλα άρθρα...

Πρώτο θέμα

Μάθε ποιο είναι το πιο αγαπημένο μέρος για …σεξ!
Που σου αρέσει να κάνεις σεξ; Στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο δάσος ή στη θάλασσα; Όπως και να έχει περί …ορέξεως … που λέει και ο λαός! Όμως ποιο είναι το μέρος που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια σ