fbpx

12102018

12102018

  • Πρώτη μέρα στη δουλειά ή πρώτο ραντεβού; Η πρώτη σου συνέντευξη ή απλώς μία βόλτα με φίλους; Αν είσαι από τους άντρες που αγαπούν την καλή ποιότητα ρούχων και ποτέ δε βγαίνεις έξω αν δεν είσαι σίγουρος για την εμφάνισή σου, τότε για να μη σπαταλάς ώρες μπροστά από τον καθρέφτη, ακολούθησε μερικές από τις παρακάτω συμβουλές και δε θα χάσεις…
  • Τα δύο τρίτα των εφήβων που ρωτήθηκαν δήλωσαν ότι δεν είχαν κάνει ποτέ σεξ. Και το 24% δήλωσε ότι έχει καταναλώσει ποτέ αλκοόλ. Η έκθεση BPAS αναφέρει ότι, η νέα γενιά των εφήβων φαίνεται να είναι πιο λογική, πιο επικεντρωμένη στην εκπαίδευσή της και το επαγγελματικό μέλλον αποφεύγοντας ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
  • Αν θέλεις λοιπόν περίεργους πειραματισμούς με την καλή σου, πάρε μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, πλύνε καλά την βάση της με ζεστό νερό και σαπούνι και βάλτην μέσα της αφού βάλεις σε λειτουργία την δόνηση!
  • Ο Τζέσε Τζάκσον είπε κάποτε «ποτέ σου μην κοιτάς κάποιον αφ’ υψηλού, αν δεν σκοπεύεις να τον βοηθήσεις να ανέβει». Αν έχετε κάποιον φίλο έξυπνο, εμπνευσμένο και αξιοθαύμαστο που εφαρμόζει αυτή τη φιλοσοφία είστε τυχεροί. Ολοι χρειαζόμαστε ένα φίλο που μας εμπνέει να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι, χωρίς να μας κάνει να αισθάνομαστε ανεπαρκείς. Η συναναστροφή με ένα τέτοιο άτομο θα αποτελέσει πρόκληση για μας να βελτιώνουμε τον εαυτό μας κάθε μέρα.
  • Επειδή οι γυναίκες έχουνε την τάση να χώνονται παντού και να συγκρίνουν μπορεί να σου χωθεί ακόμα και για τον τρόπο που ανακατεύεις το φαγητό! Μην κολλάς χαμογέλα και κάνε το δικό σου.