fbpx

#15022019

#15022019

  • Θες να φας πίτσα; Σου έχει λείψει επειδή κάνεις διατροφή; Φάε άνετα όσο πίτσα θες. Σήμερα είναι Παρασκευή και καλό είναι να αρχίσεις την μέρα ρεπό από τη διατροφή από την Παρασκευή… Επιστροφή στη διατροφή τη Δευτέρα…
  • Το σίγουρο είναι ότι με μια φορά που θα φας πίτσα, όπως την θέλεις, ακόμα και μια ολόκληρη δεν πρόκειται να χαλάσει το σώμα σου. Αν όμως βρίσκεσαι συχνά σε φάσεις που …παίζει η πίτσα τότε θα πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου.
  • Προτιμήστε άπαχη πρωτεΐνη ή παραλείψτε το κρέας και τα αλλαντικά εντελώς. Οι πιο συνηθισμένες επιλογές πρωτεΐνης στην πίτσα, περιλαμβάνουν τα υψηλής περιεκτικότητας σε λίπος, λουκάνικα, πεπερόνι, μπέικον, ζαμπόν κ.ά. Αποφύγετε αυτές τις θερμίδες βόμβες και επιλέξτε στήθος κοτόπουλου, λουκάνικο κοτόπουλου ή άπαχο ζαμπόν ή ακόμη καλύτερα, παραλείψετε εντελώς το κρέας και πάρτε μια πίτσα… μεσογειακή.
  • Ότι καφέ και αν προτιμάς, ξέρεις αν τον πίνεις σωστά; Ο καφές αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς για πολλούς ανθρώπους, αν είσαι ένας από αυτούς τότε πρέπει να μάθεις τι πρέπει να του προσθέτεις σύμφωνα με έρευνα.
  • Οι πολεμικές τέχνες από κάποιους είναι παρεξηγημένες και όταν τους ρωτήσεις γιατί, τότε συνήθως απαντούν ότι δεν είναι «βίαιοι άνθρωποι». Ωστόσο οι πολεμικές τέχνες δεν έχουν να κάνουν με τη βία, αλλά περισσότερο με την άμυνα, ενώ αποτελούν τέλεια αεροβική άσκηση.
  • Αν δεν κοιμάσαι καλά τα βράδια ή κοιμάσαι λίγες ώρες είσαι ευάλωτος τουλάχιστον σε δύο πολύ σοβαρές ασθένειες. Τα άτομα που κοιμούνται λιγότερο από οκτώ ώρες κάθε βράδυ είναι πιθανότερο να εμφανίσουν συμπτώματα κατάθλιψης και άγχους όπως οι αρνητικές σκέψεις σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Science Direct.
  • Η σάουνα είναι χαλαρωτική και σίγουρα αποτοξινώνει το οργανισμό. Όμως το μεγάλο ερώτημα για πολλούς είναι αν με τη σάουνα χάνεις βάρος.
  • Η υπερβολή είναι άλλο πράμα από το να δουλεύεις με αυξημένη ένταση ή στα όρια. Αυτό είναι μέρος της προπόνησης, η υπερβολή όχι. Θα πρέπει να μην φτάνεις τις αντοχές σου στα όρια για έναν πολύ απλό λόγο και αυτός είναι η καρδιά σου.