fbpx

Αuto track day στη πίστα των Σερρών αυτό το σαββατοκύριακο, ένα θέμα που αξίζει!

Αuto track day στη πίστα των Σερρών αυτό το σαββατοκύριακο, ένα θέμα που αξίζει!

Το 12ο συνεχόμενο auto track day διοργανώνουν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών τα μέλη και οι φίλοι του Hellenic RX8 Mazda club, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19 και 20 του μήνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε γιατί πάγωσαν μια Bugatti στους -20 βαθμούς!

 

Να σημειωθεί ότι φέτος, με τη συμπλήρωση 100 χρόνων της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας, προγραμματίστηκαν και test drive από την από την επίσημη Mazda των νέων μοντέλων SX30, Mazda 2, Mazda 3 και του επετειακού ΜΧ5.

 

 

Οι πάνω από πενήντα συμμετέχοντες θα βιώσουν-κατά τη διάρκεια του διημέρου-εμπειρίες οδηγικής απόλαυσης με τα αγαπημένα αυτοκίνητα (09:00-17:00 και τις δύο ήμερες), ενώ το Σάββατο (με την λήξη της ημέρας) θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της βασιλόπιτας του Mazda Club στο Café Contra του Αυτοκινητοδρομίου.

Την Κυριακή όλοι οι λάτρεις των Mazda-όχι μόνον όσοι λαμβάνουν μέρος στην διοργάνωση-αλλά και όσοι θα βρίσκονται παρόντες θα μπορούν να συμμετέχουν στην «παρέλαση» εντός της πίστας, προκειμένου να τιμηθεί η εκατονταετηρίδα των αγαπημένων αυτοκινήτων.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η παρακολούθηση του track day του Σαββατοκύριακου είναι ελεύθερο για το κοινό και τους φίλους της πίστας, με την προϋπόθεση να διαθέτουν αποκλειστικά πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και να φορούν μάσκα.