fbpx

Έτσι κάνεις το λευκό παντελόνι να δείχνει στιλάτα πάνω σου!

Έτσι κάνεις το λευκό παντελόνι να δείχνει στιλάτα πάνω σου!

Έχεις συνηθίσει να φοράς λευκά μπλουζάκια ή πουκάμισα, όμως αν κάνεις τον ανάποδο συνδυασμό τότε σίγουρα θα δείξεις διαφορετικά και πιο στιλάτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα φορέσεις στιλάτα πουκάμισο αυτό το καλοκαίρι

 

Ποιος είναι αυτός ο συνδυασμός; Να φορέσεις λευκό παντελόνι και να το συνδυάσεις σωστά! Σίγουρα όμως δεν είναι καλό να μοιάζεις με …γαλατάς!

Δες πως θα φορέσεις στιλάτα το λευκό σου παντελόνι:

 

Το ύφασμα

Πρέπει να είναι βαμβακερό, λινό ή τζιν. Τα υπόλοιπα υφάσματα αφενός θα σε ζεσταίνουν (που είναι κρίμα, διότι το λευκό ύφασμα είναι σε γενικές γραμμές δροσερό, διότι δεν απορροφά την ηλιακή ακτινοβολία), αφετέρου θα κάνουν το παντελόνι σου να δείχνει φτηνό.

 

 

Η γραμμή του

Πρέπει να είναι ίσια, ούτε πολύ στενή ούτε πολύ φαρδιά, γιατί θα σε κάνει να δείχνεις λιγότερο ψηλός και θα σε παχαίνει στα οπίσθια.

 

Το εσώρουχο… ναι καλά διάβασες!

Μέσα από το λευκό παντελόνι οφείλεις να φοράς πάντα λευκό εσώρουχο. Όχι χρωματιστό, όχι μπόξερ (γιατί πιθανόν θα «σακουλιάζει» από μέσα, προσθέτοντάς σου όγκο) και σίγουρα όχι commando – κανείς μας δεν θέλει να μπορεί να διακρίνει τα απόκρυφά σημεία σου κάτω από το λαμπερό καλοκαιρινό ήλιο.

 

 

Με κάλτσες ή χωρίς!

Είναι να μην φοράς κάλτσες, εκτός αν ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και επιλέξεις ένα funky ζευγάρι που ταιριάζει με τα παπούτσια σου. Αλλά το άνευ κάλτσας look είναι πιο αποδεκτό και σίγουρα το πιο καλοκαιρινό.

 

Δεν το φοράς πολλές μέρες

Σε αντίθεση με το μπλε τζιν, που η παρατεταμένη χρήση και οι μικροί λεκέδες μπορούν να το κάνουν να δείχνει ευχάριστα ταλαιπωρημένο, το λευκό τζιν σου οφείλει να είναι πεντακάθαρο!