fbpx

Κι όμως μετά το Airbnb ήρθε το KinkBNB… για εχέμυθα όργια!

Κι όμως μετά το Airbnb ήρθε το KinkBNB… για εχέμυθα όργια!

Ξεκίνησε ως τάση και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αποτέλεσε ένα οικονομικό και ταξιδιωτικό «θαύμα». Ο λόγος για την Airbnb που για τα «καμώματά» της έχουν χυθεί αρκετοί τόνοι μελάνι για τον εναλλακτικό τρόπο ενοικίασης κατοικιών αναφορικά με τις διακοπές. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αποτέλεσε έμπνευση για κάτι πιο kinky και sexy. Φυσικά αναφερόμαστε στο «KinkBNB» που στην πραγματικότητα είναι ένα «Airbnb» αλλά ταγμένο στην σεξουαλικότητα και τα ερωτικά παιχνίδια.

«Προσφέρουμε ένα marketplace για ανθρώπους που είναι ανοιχτόμυαλοι στο σεξ και θέλουν να δοκιμάσουν νέα πράγματα», αναφέρει στο Playboy ο Darren Mckeeman, ένας από τους συνιδιοκτήτες της πλατφόρμας. «Αυτή την στιγμή υπάρχουν 500 καταλύματα σε περισσότερες από 50 χώρες που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν μία sexy παραμονή σε κάθε λάτρη της BDSM κοινότητας».

Οι επιλογές στο site είναι φαινομενικά ατελείωτες όσον αφορά τις επιθυμίες, τις τοποθεσίες και τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να ξοδέψει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος. «Αντί για ιδιωτικές πισίνες και τζακούζι, τα σπίτια του KinkBNB διαπνέονται από μία μοναδική ατμόσφαιρα. Οι τιμές ξεκινούν από 25 ευρώ και μπορούν να φτάσουν στα 335 το βράδυ, αναλόγως το τι επιζητείς. Αισθησιακοί χώροι, playroom για ενήλικες, κρεβάτια με χειροπέδες, κλουβιά, κουκούλες, τοίχοι με ειδικά καταλύματα και σάκοι θανάτου συμπληρώνουν μία πραγματική φαντασίωση για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους».

Το BDSM μπορεί να κυριαρχήσει διότι θεωρώ ότι έχει την δύναμη να εξαλείψει τον βιασμό από την κοινωνία μας.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι η εχεμύθεια. «Στην κοινωνία μας, υπάρχει ένα στίγμα που συνδέεται με τους εναλλακτικούς σεξουαλικούς τρόπους ζωής και έχει να κάνει με τη μη σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Γι’ αυτό αποφασίσαμε, τα μέλη της πλατφόρμας να έχουν την δυνατότητα να μην δίνουν το πραγματικό τους όνομα αλλά ένα nickname για ευνόητους λόγους», αποκαλύπτει ο Mckeeman για να αναφερθεί εν συνεχεία στο ρόλο του KinkBNB της κοινωνίας: «Το KinkBNB διαλύει το μύθο ότι τα φετίχ και το BDSM είναι κάτι τα μη φυσιολογικά. Έχοντας ως σκοπό την ελευθερία, μέσω της υπηρεσίας μας, προσφέρουμε έναν χώρο ώστε όλοι οι άνθρωποι να έχουν μία δυνατότητα στην σεξουαλική εξερεύνηση και την επικοινωνία. Η επικοινωνία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του συγκεκριμένου role game. Χωρίς επικοινωνία δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση και αυτό πρέπει να το αναφέρουμε. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι το BDSM μπορεί να κυριαρχήσει διότι θεωρώ ότι έχει την δύναμη να εξαλείψει τον βιασμό από την κοινωνία μας».

Αλλά εκτός των άλλων, το KinkBNB εξυπηρετεί επίσης έναν ακόμη πρακτικό σκοπό. «Υπάρχει ένα πραγματικό πρόβλημα όσον αφορά αστικές περιοχές, όπως για παράδειγμα το Σαν Φρανσίσκο. Η πυκνότητα του πληθυσμού είναι τέτοια που υπάρχει μικρή πιθανότητα για τους ανθρώπους να έχουν έναν προσωπικό χώρο ώστε να απολαύσουν την ιδιωτικότητά τους. Οι περιπέτειες γίνονται αντικείμενο συζήτησης των υπόλοιπων ενοικιαστών ενώ για όσους έχουν παιδιά, τότε η σεξουαλική εξερεύνηση πάει… περίπατο», τονίζει ο συνιδρυτής της πλατφόρμας ο οποίος αποκάλυψε πως παρά την τεράστια ζήτηση, δεν μπορούν να γίνουν όλοι μέλη της κοινότητας. Για να γίνει κάποιος μέλος, θα πρέπει να εγκριθεί η εγγραφή του ή να του γίνει πρόσκληση από κάποιο άλλο μέλος.

Κι όταν πάρει το «πράσινο φως», τότε το παιχνίδι αρχίζει. Εσύ πόσο έτοιμος είσαι για να τεστάρεις τις αντοχές σου;