fbpx

Τέλος εποχής για τον Ρόκι – Δες πως ο Σταλόνε κρέμασε οριστικά τα γάντια!

Τέλος εποχής για τον Ρόκι – Δες πως ο Σταλόνε κρέμασε οριστικά τα γάντια!

Με ένα συγκινητικό βίντεο και το ανάλογο μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο 72χρονος, πλέον, Σταλόνε γράφει τους τίτλους τέλους στην καριέρα του «Ρόκι», έπειτα από 42 χρόνια παρουσίας στη μεγάλη οθόνη

Τέλος εποχής: ο θρυλικός μποξέρ Ρόκι Μπαλμπόα -ο ένας εκ των δύο κινηματογραφικών χαρακτήρων, μαζί με τον Τζον Ράμπο, που χάρισαν δόξα και χρήμα στον Σιλβέστερ Σταλόνε- «κρεμάει τα γάντια του».

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Από τους mega στους nano-influencers και το τέλος του influencer marketing

 

Με ένα συγκινητικό βίντεο και το ανάλογο μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο 72χρονος, πλέον, Σταλόνε γράφει τους τίτλους τέλους στην καριέρα του «Ρόκι», έπειτα από 42 χρόνια παρουσίας στη μεγάλη οθόνη.

 

 

Στην ανάρτησή του, ο βετεράνος ηθοποιός αποχαιρετά όλους όσους τον στήριξαν σε αυτές τις τέσσερις δεκαετίες, τον ίδιο τον χαρακτήρα, «που του χρωστάει πολλά», ενώ κάνει αναφορά και στον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, ο οποίος, υποδυόμενος τον γιο του πάλαι ποτέ αντιπάλου του, Απόλο Κριντ, συνεχίζει ουσιαστικά την ιστορία του μποξέρ που αναδεικνύεται σε παγκόσμιο πρωταθλητή μέσα από τις φτωχογειτονιές, «ξαναγράφοντας», τρόπον τινά, την ιστορία από την αρχή.

 

 

Ο Σταλόνε ενσάρκωσε τον «Ρόκι» σε οκτώ ταινίες: “Rocky” (1976, Όσκαρ καλύτερης ταινίας), “Rocky II” (1979), “Rocky III” (1982), “Rocky IV” (1985), “Rocky V” (1990), “Rocky Balboa” (2006), “Creed” (2015), το οποίο απέσπασε υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ Α’ και Β’ Ανδρικού Ρόλου, και, το πιο πρόσφατο, “Creed II” (2018), το οποίο βγαίνει στις αθηναϊκές αίθουσες σήμερα, 29 Νοεμβρίου.

 

 

Ο ηθοποιός έχει βοηθήσει στη σεναριογραφία όλων των ταινιών, ενώ έχει σκηνοθετήσει και τέσσερις από τις ταινίες.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα… σκαριά βρίσκεται και το “Rambo V: Last Blood”, με το οποίο δεν αποκλείεται ο Σταλόνε να αποχαιρετήσει και το άλλο διάσημο κινηματογραφικό του «alter ego»…