fbpx

Τα 4 πράγματα που εύχεται κάθε άνδρας να ξέρει η γυναίκα για το σεξ

Τα 4 πράγματα που εύχεται κάθε άνδρας να ξέρει η γυναίκα για το σεξ

Στο κεφάλαιο σεξ ότι και να πεις είναι λίγο,  ερευνες, ομιλίες, παρατηρήσεις και συμβουλές δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο υπάρχουν μερικά πράγματα που όλοι οι άνδρες θα θέλαμε να ξέρει μια γυναίκα για το σεξ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα καταλάβεις αν η νέα γνωριμία είναι …αφέντρα και σου το κρύβει!

 

Μάθε λοιπόν τι θα ήθελαν οι περισσότεροι να γνωρίζουν οι γυναίκες για το σεξ:

 

  1. Έχουμε και …άλλα σημεία στο σώμα μας!

Δεν υπάρχει μόνο ένα σημείο στο αντρικό σώμα. Όπως μια γυναίκα δεν θέλει να την αγγίζεις μόνο σε ένα σημείο  έτσι και για τον άνδρα ισχύει το ίδιο.

 

 

  1. Μας αρέσει η οικειότητα

Δεν είναι αλήθεια ότι δεν μας αρέσει η οικειότητα. Δεν δένονται μόνο οι γυναίκες συναισθηματικά αλλά και οι άνδρες. Η αλήθεια είναι εμείς οι άντρες είμαστε πιο εσωστρεφείς από τις γυναίκες με αποτέλεσμα εκείνες να δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

 

 

  1. Θέλουμε τη γυναικεία πρωτοβουλία

Θέλουμε η γυναίκα να παίρνει πρωτοβουλία. Δεν γίνεται μόνο ο ένας να είναι κυνηγός, ας αντιστραφούν οι ρόλοι έστω και για μία φορά!

 

 

  1. Θέλουμε να έχει φαντασία

Οι περισσότεροι άνδρες λατρεύουν τις φαντασιώσεις που μπορεί να έχει μια γυναίκα. Γενικά οι άντρες αγαπούν περισσότερο τον πειραματισμό από τις γυναίκες οπότε οτιδήποτε νέο είναι όχι μόνο ευπρόσδεκτο αλλά και απαραίτητο είναι για έναν άνδρα. Σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν οι γυναίκες που απλά κάθονται και δε βγάζουν άχνα αλλά για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το πράγμα πρέπει μια γυναίκα να είναι επικοινωνιακή .