fbpx

Σεξ στο γυμναστήριο! Η υπέρτατη φαντασίωση πολλών που λίγες φορές γίνεται πράξη

Σεξ στο γυμναστήριο! Η υπέρτατη φαντασίωση πολλών που λίγες φορές γίνεται πράξη

Οι …πονηρές συζητήσεις το σεξ στα αποδυτήρια των γυμναστηρίων έχει τη τιμητική του! Όμως λίγοι είναι εκείνοι που καταφέρνουν  να κάνουν πράξη  αυτή την υπέρτατη φαντασίωση με κερδισμένους συνήθως τα gay ή bi άτομα κυρίως λόγω των κοινών αποδυτηρίων!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πόσους μυς χρησιμοποιείς όταν κάνεις σεξ !

 

Γενικά το σεξ στα γυμναστήρια υπάρχει κα μάλιστα πολλά γυμναστήρια κάνουν τα …στραβά μάτια έτσι για να μην δυσαρεστήσουν τους πελάτες και τις πελάτισσες.

Σε μια έρευνα που οργάνωσε το βρετανικό sex shop Ann Summers, ρωτήθηκαν 2.000 ενήλικοι και το συμπέρασμα που βγήκε είναι πως το 50% αυτών χρησιμοποιούν το γυμναστήριο ως ένα μέρος για να γνωρίσουν ερωτικούς συντρόφους, ενώ το 25% έχει κάνει σεξ εκεί που οι άλλοι -ή και οι ίδιοι- κάνουν squat.

 

 

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης πως το 20% των ατόμων που πάνε στο γυμναστήριο έχουν κάνει σεξ με τους προσωπικούς τους γυμναστές, με το 70% των γυναικών να δηλώνει πως το έχει ως φαντασίωση.

Η έρευνα της Ann Summers κατέδειξε επίσης πως ένα 10% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως κουβαλούν προφυλακτικά στις τσάντες γυμναστηρίου, ενώ ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό, της τάξης του 66%, υποστήριξαν πως η ιδέα του να κάνουν σεξ στο γυμναστήριο τους «έφτιαχνε» κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους. Όσο έχει να κάνει με τη «μεθοδολογία», το 45% των γυναικών δήλωσαν πως χρησιμοποιούν το μηχάνημα cross trainer για να προσελκύσουν ιδρωμένους παρτενέρ, ενώ οι άντρες χρησιμοποιούν τα lat μηχανήματα για τον ίδιο λόγο.

Ας μην γελιόμαστε τα αποδυτήρια είναι χώρος που για πολλούς εξάπτει τη φαντασία και ένας χώρος που κατά καιρούς έχουν ακουστεί ότι γίνονται …πολλά!