fbpx

#08012019

#08012019

  • Η προπόνηση με σούπερ σετ αποτελεί μια καλή επιλογή τόσο για τους fitness τύπους όσο και για τους αθλητές bodybuilding αφού τα σούπερ σετ αυξάνουν πολύ την ένταση της προπόνησης μας λόγο του ότι μειώνετε η ξεκούραση μεταξύ των σετ στο ελάχιστο.
  • Kαλύτερο είναι να φοράς μια μπλούζα λεπτή κάτω από το πουλόβερ ώστε να μπορείς να το βγάλεις αν χρειαστεί και να μείνεις με την μπλούζα!
  • Πίνοντας ένα ή δύο ποτήρια νερό όταν ξυπνάς, λοιπόν, ενυδατώνεις τον οργανισμό σου γρηγορότερα από ότι αν έπινες κάτι άλλο και η αυξάνεις την εγκεφαλική σου δραστηριότητα . Έτσι, είσαι σε εγρήγορση από την πρώτη κιόλας ώρα που ξυπνάς και γίνεσαι πιο παραγωγικός στη συνέχεια.
  • Η κουζίνα είναι ο χώρος της γυναίκας, το βασίλειο της… Ακόμα και εργένης να είσαι να δεις ότι θα σου κάνει κατάληψη την κουζίνα σου… Είναι από φυσικού τους λοιπόν και γι αυτό η καλύτερη «επίθεση» γίνεται μέσα στο άντρο της γυναίκας: Την κουζίνα της! Έτσι λοιπόν μπορείς να κάνεις το διαφορετικό και να κάνετε σεξ στη κουζίνα, όμως για να πετύχει πρέπει να υπάρχουν ιδέες και πιστέψτε μας στην κουζίνα σας υπάρχει πληθώρα σεξουαλικών σεναρίων.
  • Σκέψου ότι ένας τσαπατσούλης, που πετά τα πράγματα όπου βρει δεν έχει άγχος, αφού τα φορτώνει όλα στον …κόκορα! Βέβαια αν σε ρωτήσουν θα πεις ότι και εσύ δεν έχεις άγχος, αλλά θα κρύψεις υποσυνείδητα την αλήθεια, αφού για να αφήσεις το σπίτι σου στην εντέλεια το πρωί, λες και θα περάσεις στρατηγική επιθεώρηση, θα αγχωθείς για να μην αργήσεις στο σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού
  • Τα ελεύθερα βάρη, με την εξαιρετική τους ευελιξία, είναι το απόλυτο εργαλείο τόσο για τους δομικούς όσο και τους λειτουργικούς σας στόχους.
  • Το κρέμασμα μετά την προπόνηση, είτε τη κάνεις στο γυμναστήριο, είτε σπίτι, είτε έξω, έρχεται ως επιστέγασμα, δηλαδή στο τέλος της προπόνησης και στο τέλος των διατάσεων που ακολουθούν την προπόνηση.