fbpx

Τα …σαγανάκια στον «Θαλασσινό» στα Νέα Πλάγια …δεν παίζονται

Τα …σαγανάκια στον «Θαλασσινό» στα Νέα Πλάγια …δεν παίζονται

Πήγαμε την πρώτη φορά και δοκιμάσαμε το μυδοπίλαφο… Φυσικά στο τραπέζι είχε και ολόφρεσκα ψάρια. Την δεύτερη φορά όμως είπαμε να δοκιμάζουμε μαζί με τα ψάρια και γαρίδες σαγανάκι.

Η γεύση τέλεια μοναδική και αξέχαστη, όπως και όλα τα σαγανάκια που ετοιμάζουν στη ταβέρνα Θαλασσινός στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Στη Pizza Mia με τις πιο γευστικές πίτσες και αυθεντική Ιταλική κουζίνα!

 

Μόλις μισή ώρα από Θεσσαλονίκη, θα απολαύσεις από ένα τσιπουράκι ή ένα πλήρες γεύμα με θαλασσινά και ψάρια αλλά και φαγητά που μαγειρεύονται σε ξυλόφουρνο! Όσο για τα μεζεδάκια… δεν παίζονται!

 

 

Σε ένα όμορφο καταπράσινο περιβάλλον μόλις ελάχιστα μέτρα από τη θάλασσα μπορείς να κάνεις τη βουτιά σου και επειδή η θάλασσα ανοίγει την όρεξη να τιμήσεις τα εδέσματα που σερβίρουν στον «Θαλασσινό».

 

 

Αξίζει να δοκιμάσεις το καλαμάρι στη σχάρα, το μυδοπίλαφο, τα σαγανάκια του αλλά και ψάρι γούνα. Από τον απλό γαύρο μέχρι και τα πιο μεγάλα ψάρια τα πάντα είναι φρεσκότατα και μυρίζουν θάλασσα.

 

 

Αν πάλι θέλεις να τιμήσεις τα μαγειρευτά φαγητά σίγουρα θα εκπλαγείς από τις γεύσεις τους καθώς μαγειρεύονται σε πήλινα σκεύη σε ξυλόφουρνο! Πραγματικά αξίζουν!

Τηλέφωνο: 2373 031024