fbpx

#06122018

#06122018

  • Ένας άντρας γονατίζει εκτός από όταν κάνει κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο όταν πιαστεί αιχμάλωτος από τον εχθρό και υποχρεωθεί να γονατίσει… Νομίζεις ότι αυτές είναι οι μοναδικές περιπτώσεις που μπορεί να αναγκαστείς …ηθελημένα να γονατίσεις; Ένας άντρας λοιπόν εκτός από το γυμναστήριο και τον …πόλεμο γονατίζει και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.
  • Το σώμα μας εκφράζεται και «μιλάει» και φυσικά μπορεί να είσαι ένας «μάστορας» του σεξ, όμως οι άλλες για να το μάθουν θα πρέπει να φτάσουν στο σημείο να το ζητήσουν και ένα σημαντικό βήμα είναι η εικόνα σου, δηλαδή το σώμα σου.
  • Τρώγοντας πάρα πολύ γρήγορα συχνά οδηγεί σε υπερκατανάλωση τροφής, καθώς ο εγκέφαλος δεν έχει το χρόνο που χρειάζεται για να λάβει τα σήματα πληρότητας. Επιπλέον, αν τρώτε αργά, συνήθως θα καταναλώσετε και λιγότερη τροφή συνολικά. Αυτό οφείλεται στην αύξηση του επιπέδου των ορμονών που μειώνουν το αίσθημα της πείνας.
  • Μπορεί πράγματι να θυμώνεις εύκολα και μπορεί να έχεις επιρροές από την οικογένεια σου τους φίλους ή από άλλους παράγοντες. Όμως το πώς θα ενεργήσεις όταν θυμώνεις είναι κάτι που μπορείς να το ελέγξεις. Για να το καταφέρεις πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου αν πράγματι θέλεις να κουμαντάρεις εσύ τα νεύρα σου ή να σε κουμαντάρουν εκείνα; Άλλοι έχουν μάθει να ελέγχουν το θυμό τους, άρα μπορείς και εσύ!
  • Με βροχές, με χιόνια, με καύσωνα, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα… όλες και τις 365 μέρες τον χρόνο η βόλτα είναι εκεί, δύο ή και τρείς φορές την ημέρα. Επειδή ο τετράποδος φίλος σου, είναι μέλος της οικογένειας σου και έχει και αυτός τις ανάγκες του.
  • Σύμφωνα με μια έρευνα από το 2013, περίπου το 65% των Αμερικανών πιστεύει ότι χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας. Αλλά αυτό είναι μόνο ένας μύθος, σύμφωνα με μια συνέντευξη του νευρολόγου Barry Gordon στο Scientific American. Εξήγησε ότι το μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας είναι σχεδόν πάντα ενεργό. Ο μύθος του 10% καταρρίπτεται και από μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Frontiers in Human Neuroscience.