fbpx

#25092018

#25092018

  • Ένα πουκάμισο επώνυμης μάρκας που έχει δεχθεί χιλιάδες πλυσίματα, δείχνει πλέον τόσο χάλια, που το φτηνιάρικο πουκάμισο της λαϊκής φαντάζει μπροστά του παρασάγγας καλύτερο και πιο …ακριβό! Το ίδιο ισχύει και για τα παντελόνια και για τα παπούτσια. Και αυτή η λογική δεν ισχύει μόνο για τα «κουστουμάτα» ντυσίματα. Ακόμα και ακριβά casual να ντυνόσουν μπορείς να συνεχίσεις να είσαι casual αλλά με πολύ φθηνότερο κοστολόγιο.
  • Το να αγαπάς τον εαυτό σου σημαίνει ότι θα τιμήσεις το συναίσθημά σου και θα το εμπιστευθείς. Δε θα το λογοκρίνεις. Δε θα πεις: «Τώρα δεν είναι λογικό να είμαι θυμωμένος. Θα έπρεπε να είμαι πολύ ευχαριστημένος με την κατάσταση που ζω.» Δε θα πεις: «Δεν πρέπει να νιώθω έτσι. Τι αχάριστος που είμαι».
  • Όσοι βλέπουν πορνό αρκετές φορές την εβδομάδα, αρχίζουν και αναπτύσσουν μία εξαρτητική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα το πορνό να τους είναι απαραίτητο για να μπορέσουν όχι μόνο να διεγερθούν, δηλαδή να αποκτήσουν στύση αλλά και να την διατηρήσουν. Ενώ αυξάνεται η ανησυχία για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, καθώς και για την εικόνα του σώματός τους, όπου κατά επέκταση η σεξουαλική απόλαυση μειώνεται όλο και περισσότερο.
  • O γυναικείος παράγοντας μπορεί να είναι υπεύθυνος για την υπογονιμότητα σε 40% των ζευγαριών, ένα άλλο 40% συνδέεται με την ανδρική υπογονιμότητα. Ένας συνδυασμός των αρσενικών και θηλυκών παραγόντων (και άλλων άγνωστων παραγόντων) αντιπροσωπεύουν το υπόλοιπο 20% των περιπτώσεων υπογονιμότητας.