fbpx

Στη Σίβηρη στον Διαμαντή για ολόφρεσκα ψάρια και παραδοσιακές γεύσεις

Στη Σίβηρη στον Διαμαντή για ολόφρεσκα ψάρια και παραδοσιακές γεύσεις

Στη γραφική και πολύ όμορφη σκάλα της Σίβηρης σε περιμένει η πιο παλιά ταβέρνα της Χαλκιδικής που λειτουργεί όλο τον χρόνο από το 1938, είναι η ψαροταβέρνα ο Διαμαντής

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Στην ψαροταβέρνα «Αντιγόνη» στη Νικήτη βρίσκεις φρέσκα ψάρια και λαχταριστούς μεζέδες

 

Κατεβαίνοντας στη σκάλα της Σίβηρης θα δεις το πρώτο το πιο παλιό μαγαζί ενώ αριστερά βρίσκεται το νεώτερο! Στο ένα, το πρώτο και το πιο παλιό μπορείς να απολαύσεις τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Στο άλλο το πιο καινούργιο, εκτός από τα πιο φρέσκα θαλασσινά προσφέρονται παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά που θα σε αποζημιώσουν με τις γεύσεις τους.

 

 

Όπως και να έχει, είτε το ένα, είτε στο άλλο η ψαροταβέρνα Διαμαντής προσφέρει ελληνική κουζίνα και φημίζεται για τα ψάρια και τα θαλασσινά της.

 

 

Είναι ένα από τα παλαιότερα εστιατόρια της Χαλκιδικής που λειτουργεί απο το 1938 με πιστούς πελάτες.

 

 

Το μενού περιλαμβάνει το διάσημο φρέσκο ψάρι αλλά και παραδοσιακά μαγειρευτά, επιλεγμένα ντόπια κρεατικά και ιδιαίτερες μακαρονάδες.

 

 

Θα χαλαρώσεις δίπλα ακριβώς στην παραλία και θα γευτείς λαχατριστές γαρίδες, καλαμαράκια, σπέσιαλ μακαρονάδα με αστακό ή μύδια, το φρέσκο ψάρι της ημέρας στα κάρβουνα και άλλα πολλά εδέσματα της θάλασσας με τη συνοδεία κρασιού και ούζου.

 

 

Η ψαροταβέρνα Διαμαντής είναι το ιδανικό στέκι για καλό ψάρι στην παραλία της Σίβηρης.

Τηλέφωνο: 2374 022273 – 2374022456