fbpx

Έτσι η μαμά σου μπορεί να χαλάσει τη σχέση σου και θα φταις εσύ!

Έτσι η μαμά σου μπορεί να χαλάσει τη σχέση σου και θα φταις εσύ!

Οι άντρες έχουνε μια αδυναμία στη μάνα τους και δεν είναι κακό. Κάποιοι όμως δεν ξεκολλάνε από τη …φούστα της μάνας ακόμα και όταν έχουν πατήσει τα «άντα».  Αυτό είναι όμως κάτι που δεν αρέσει στις γυναίκες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί η γυναίκα θέλει σχεδόν πάντα να πληρώνεις και να κάνεις δώρα!

 

Αυτός λοιπόν είναι ο λεγόμενος «μαμάκιας» και καλό θα είναι να διαβάσεις τα γενικά χαρακτηριστικά ώστε να τα αποφύγεις:

 

  1. Συγκρίνεις τη μαγειρική της κοπέλας σου με της μάνας σου

«Αγάπη μου η μπεσαμέλ είναι πολύ σφιχτή… η μαμά μου την κάνει πιο αφράτη. Μήπως να πάρεις τη δική της συνταγή για παστίτσιο”,”» ή «Το κέικ δεν φούσκωσε αρκετά… πάρε τη μαμά να σου πει το μυστικό»! Αν λοιπόν πιάσεις τον εαυτό σου να μιλάει έτσι τότε σκέψου πως θα το αποβάλεις. Αυτή η λογική πηγάζει από τις αξέχαστες αναμνήσεις που του έρχονται στο μυαλό από τα παιδικά σου χρόνια και σου θυμίζουν τις υπέροχες στιγμές που το πατρικό μοσχομύριζε «φαΐ μαμάς» που για ένα μικρό παιδάκι δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο! Η μοναδική διαφορά είναι ότι πλέον έχεις μεγαλώσει!

 

 

  1. Μιλάς στο τηλέφωνο συνεχώς με τη μάνα σου

Η μάνα του σε παίρνει κάθε βράδυ για να δει πώς πέρασε τη μέρα σου ή κάθε πρωί για να σου πει «καλημέρα». Εσύ με το παραμικρό παίρνεις τη μάνα σου να την συμβουλευτείς. Αν το κάνεις τόσο συχνά ξανασκέψου το!

 

  1. Όταν συναντιέσαι με τη μάνα σου φέρεσαι σαν μπέμπης

Αν αλλάζεις συμπεριφορά κάθε φορά που συναντάς τη μητέρα σου και μετατρέπεσαι σε ανήλικο τότε πρέπει να σταματήσεις να παλιμπαιδίζεις ασταμάτητα!

 

 

  1. Πάντα παίρνεις το μέρος  της μάνας σου

«Έλα αγάπη μου, πώς κάνεις έτσι η Μαμά μου είναι μην είσαι υπερβολική…». Αν πιάσεις τον εαυτό σου να δικαιολογείς για τα πάντα τη μάνα σου τότε πρέπει να το κοιτάξεις.

 

  1. Όταν έρχεται ξαφνικά και δεν λες τίποτα

Αν η μάνα σου εμφανίζεται απροειδοποίητα στο σπίτι όποτε εκείνη το αποφασίσει χωρίς καν να σας ενημερώνει”,” τότε είναι σίγουρο ότι της έχεις δώσει το «ΟΚ» φυσικά πολύ κακώς!