fbpx

Αυτοί είναι οι πιο διάσημοι ηθοποιοί του 2020 σύμφωνα με το IMDb

Αυτοί είναι οι πιο διάσημοι ηθοποιοί του 2020 σύμφωνα με το IMDb

Το IMDb ((the Internet Movie Database) αποκάλυψε τους δέκα κορυφαίους ηθοποιούς του 2020, σύμφωνα με τα δεδομένα της ιστοσελίδας τους.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η κατάταξή τους διαμορφώθηκε από τις βαθμολογίες στο STARmeter, ενώ παράλληλα είχαν και τις περισσότερες αναζητήσεις τον τελευταίο χρόνο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: To «The Undoing» στη πρεμιέρα ξεπερνάει τους θεατές του «Game Of Thrones»

 

Πολλοί από αυτούς που βρίσκονται στη λίστα είναι διάσημοι από τη δουλειά τους με το Netflix και είχαν μια εξαιρετική χρονιά στην καριέρα τους, παρά την πανδημία του κορωνοϊού.

Ακολουθεί το Top 10 και αναμένουμε και τους δικούς σας αγαπημένους στα σχόλια:

 

  1. Henry Cavill

Ο Cavill τα πήγε πολύ καλά το 2020. Στα τέλη του 2019, πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά The Witcher στο Netflix αλλά και στο φιλμ Enola Holmes. Το όνομά του βρίσκεται συνεχώς στη δημοσιότητα, ενώ όλοι περιμένουν να επιστρέψει στον ρόλο του Superman στο Justice League Zack Snyder Cut.

 

  1. Linda Cardellini

H Cardellini μετράει πάρα πολλά χρόνια στην υποκριτική, αλλά η καριέρα της “απογειώθηκε” μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Dead to Me στο Netflix.

 

  1. Anya Taylor-Joy

Oι πάντες έψαξαν την Anya Taylor-Joy μετά την εξαιρετική της ερμηνεία στη μίνι σειρά του Netflix The Queen’s Gambit.

 

  1. Aidan Gallagher

Ο 17χρονος ηθοποιός παίζει επίσης σε μία από τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix, το “The Umbrella Academy” και ο ρόλος του είναι πολύ αγαπητός στο κοινό.

 

  1. Margot Robbie

Η Robbie ήταναπότιςτυχερέςαφούηταινία “Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn” κατάφερεναβγειστουςκινηματογράφουςπριντοξέσπασματηςπανδημίαςκιέτσιπρόλαβεναμείνειστοπροσκήνιο.

 

  1. Erin Moriarty

Η Moriarty πρωταγωνιστεί στη σειρά Erin “The Boys” του Amazon Prime Video και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

  1. Millie Bobby Brown

Η νεαρή ηθοποιός παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Netflix. Το φιλμ “Enola Holmes” αλλά και η αγωνία των φαν να μάθουν περισσότερα για το Stranger Things, την κρατάνε κάθε φορά στις υψηλότερες θέσεις.

 

  1. Anya Chalotra

Η Chalotra στον ρόλο της Yennefer στη σειρά “The Witcher”, προκάλεσε κυριολεκτικά χαμό.

 

  1. Julia Garner

Η Garner έχει κερδίσει ήδη 2 Primetime Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά Ozark, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ίσως διεκδικήσει και Όσκαρ για την ταινία The Assistant.

 

  1. Ana de Armas

Στην πρώτη θέση συναντάμε την ηθοποιό Ana de Armas. Ο κόσμος αγάπησε τη δουλειά της στο Knives Out, ενώ όλοι αναμένουν να τη δουν στη νέα ταινία του James Bond “No Time to Die”. Επιπλέον, αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα του φιλμ Deep Water, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της Ben Affleck.