fbpx

Ο πρώτος σόλο άνδρας στο εξώφυλλο της Vogue είναι ο Χάρι Στάιλς!

Ο πρώτος σόλο άνδρας στο εξώφυλλο της Vogue είναι ο Χάρι Στάιλς!

O Χάρι Στάιλς γράφει ιστορία αφού είναι ο πρώτος άντρας που φωτογραφίζεται, χωρίς τη συνοδεία μιας γυναίκας, στο εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue για το τεύχος του Δεκεμβρίου 2020!

Στο τεύχος, ο διάσημος τραγουδιστής και style icon μιλά για τα σχέδιά του να ταξιδέψει στο Τόκιο, τη μουσική του και – φυσικά – τις ενδυματολογικές επιλογές του.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Εντολή Κάμερον να βγει το videogame Avatar μαζί με την δεύτερη ταινία το 2022

 

«Από μικρό παιδί, πάντα μου άρεσαν τα φορέματα» είπε ο Στάιλς στην Vogue. «Έπρεπε να φορέσω καλσόν κατά την διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης στο σχολείο. Θυμάμαι πως το γεγονός αυτό με είχε εξιτάρει αρκετά. Και εκεί ήταν ίσως όπου ξεκίνησαν όλα!»

 

 

Ο Χάρι Στάιλς πόζαρε στο εξώφυλλο με δημιουργίες του οίκου Gucci, και πιο συγκεκριμένα με ένα φόρεμα σε maxi γραμμή, ενώ στο εσωτερικό του περιοδικού ποζάρει με άλλα γυναικεία ρούχα υψηλής ραπτικής. Η φωτογράφιση έγινε από τον Tyler Mitchell, ο οποίος έγραψε ιστορία το 2018 όταν φωτογράφησε την Beyoncé για το εξώφυλλο του Σεπτεμβρίου της Vogue. Ήταν ο πρώτος έγχρωμος φωτογράφος στα 126 χρόνια κυκλοφορίας της Vogue.

«Τα ρούχα υπάρχουν για να διασκεδάσεις και να πειραματιστείς μαζί τους. Το πιο ωραίο είναι πως οι γραμμές πλέον έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται. Όταν αφαιρέσεις το σκεπτικό του «υπάρχουν ρούχα για άνδρες και ρούχα για γυναίκες», μόλις αφαιρείς τυχόν φραγμούς, προφανώς ανοίγεις μια αρένα για να μπορείς να παίξεις,» τονίζει το πρώην μέλος των One Direction.

«Αρκετές φορές πηγαίνω στα καταστήματα και πιάνω τον εαυτό μου να θαυμάζει τα γυναικεία ρούχα. Κάθε φορά που βάζεις φραγμούς στη ζωή σου, περιορίζεις τον εαυτό σου» περιγράφει.

Ο Στάιλς στην συνέντευξη του σχολίασε επίσης και τη δολοφονία του George Floyd και το κίνημα Black Lives Matter, αλλά και τα γεγονότα που ακολούθησαν, λέγοντας πως «είναι ώρα να μάθουμε να ακούμε. Προσπαθώ να διαβάζω και να μορφώνομαι ώστε σε 20 χρόνια από τώρα, να μπορώ να πράττω σωστά και να ακολουθώ τα σωστά βήματα. Πιστεύω στο κάρμα και νομίζω ότι είναι ώρα να χρησιμοποιήσουμε λίγο περισσότερη καλοσύνη και συμπόνοια και υπομονή με τους ανθρώπους, να είμαστε λίγο πιο προετοιμασμένοι να ακούμε και να ωριμάσουμε», συνεχίζει.