fbpx

Κι όμως μπορείς να τη …ρίξεις στο γυμναστήριο! Μάθε πως το κάνεις

Κι όμως μπορείς να τη …ρίξεις στο γυμναστήριο! Μάθε πως το κάνεις

Την βλέπεις εδώ και καιρό στο γυμναστήριο. Οι ώρες σας συμπίπτουν τις περισσότερες φορές και το χειρότερο είναι ότι την αναζητάς όταν δεν την βλέπεις εκεί.

Αν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο μάλλον ήρθε η ώρα να της μιλήσεις. Και τη τελική ρε φίλε τι θα γίνει, το πολύ, πολύ να σε απορρίψει. Αν όμως δεν το κάνει τότε θα την κερδίσεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι θέλουν οι γυναίκες για να είναι ευχαριστημένες από τη σχέση!

 

Δες λοιπόν μερικά βήματα ώστε να «ρίξεις» την κοπέλα που βλέπεις κάθε φορά στον διπλανό διάδρομο που ποτέ δεν βρήκες το θάρρος να της .

Αρχικά, μην περιμένεις την “τέλεια” γυναίκα για να κάνεις κίνηση.

Για να είσαι σε θέση να πλησιάσεις σωστά κάποια που σε ενδιαφέρει πολύ πρέπει να έχεις κάνει εξάσκηση. Πρέπει να έχεις αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να έχεις ξεπεράσει τον αρχικό φόβο που σε διακατέχει. Με τα να μιλάς με κοπέλες που δεν σε ενδιαφέρον και τόσο είσαι πιο άνετος και χτίζεις σιγά σιγά την εμπειρία σου σχετικά με το φλερτ.

 

Πίστεψε στον εαυτό σου

Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση είναι πολύ πιο ελκυστικός από έναν άντρα που χαμηλώνει το βλέμμα μπροστά σε μια γυναίκα. Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια δίπλα σε έναν άντρα. Φυσικά, μην το παρακάνεις. Καμιά γυναίκα δεν εντυπωσιάζεται από έναν άντρα που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και θεωρεί ότι είναι ο πιο ωραίος άντρας στον κόσμο. Κοινώς, υπάρχει διαφορά μεταξύ “ψώνιου” και άντρα με αυτοπεποίθηση. Και το να γίνεις ψώνιο στο γυμναστήριο είναι το πιο εύκολο, καθώς λίγο τα βάρη, λίγο τα μπράτσα σου που θα φουσκώνουν, μπορεί να σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

 

Ξεκίνα την κουβέντα με μια ιδιαίτερη ατάκα

Την είδες την εντόπισες έφυγες. Δεδομένο ότι της έχουν πιάσει αρκετοί στο παρελθόν την κουβέντα ειδικά αν είναι πολύ ωραία με ωραίο σώμα, οπότε πρέπει να σκεφτείς κάτι για να ξεχωρίσεις. Δες τον χώρο που βρίσκεσαι και στην προκειμένη περίπτωση το γυμναστήριο και ξεκίνα με μια ερώτηση, ζήτα τη συμβουλή της σε κάτι. Όχι απαραίτητα για άσκηση, κάτι διατροφικό ή ρώτησε την αν τελειώνει από την άσκηση που κάνει ώστε να χρησιμοποιήσεις το όργανο. Αμέσως θα την κάνεις να αισθανθεί άνετα και θα πιάσετε κουβέντα χωρίς καν να το καταλάβεις! Στην καλύτερη περίπτωση γιατί η χυλόπιτα παραμονεύει.

 

Κοίτα την στα μάτια

Είναι πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο στο φλερτ να νιώσει ότι ενδιαφέρεσαι για αυτά που σου λέει. Αν κοιτάς δεξιά και αριστερά θα αρχίσει να σκέφτεται ότι βαριέσαι και το πιο πιθανό είναι να φύγει από κοντά σου χωρίς καν να το καταλάβεις.

 

Χαμογέλα

Το χαμόγελο είναι ο καλύτερος τρόπος να σπάσεις τον πάγο και να δείξεις ότι απολαμβάνεις την κουβέντα μαζί της. Εντάξει, δεν χρειάζεται να γελάς με όλα όσα λέει γιατί θα σε περάσει για χαζό άλλα μια στο τόσο σκάσε ένα χαμόγελο.

 

Χρησιμοποίησε χιούμορ

Οι γυναίκες γοητεύονται ιδιαίτερα από έναν άντρα με χιούμορ. Όπως και με το χαμόγελο όμως, έτσι και εδώ δεν θα πρέπει να το παρακάνεις. Αν θέλεις να επιτύχεις στο φλερτ, τότε σίγουρα πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά το χιούμορ σου.

 

Κάνε ένα κοπλιμέντο

Μην το παρακάνεις, όμως ούτε και εδώ. Μια φιλοφρόνηση αρκεί. Το καλύτερο είναι να παρατηρήσεις τα στυλ της, τι φοράει και να επιλέξεις κάτι από αυτά για να πεις ότι το βρίσκεις ωραίο. Έτσι θα νιώσει οτι την παρατηρείς και ότι δεν χρησιμοποιείς τετριμμένες ατάκες του τύπου τι ωραία μάτια που έχεις και άλλα τέτοια.

 

Το τελευταίο βήμα

Αν δεν σε ενδιαφέρει τελικά η κοπέλα και δεις ότι είναι μόνο για ψώνια gossip, τότε είναι η στιγμή να βρεις μια δικαιολογία και να φύγεις. Αν από την άλλη σε ενδιαφέρει δώστης έναν τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σου. Πες της το όνομά σου στο facebook ή το τηλέφωνό σου. Αυτό είναι μόνο η αρχή!