fbpx

Έτσι θα κάνεις το σεξ να διαρκεί …και να …διαρκεί για πολύ ώρα!

Έτσι θα κάνεις το σεξ να διαρκεί …και να …διαρκεί για πολύ ώρα!

Οι γρήγοροι άντρες αποτελούν μια …αναλαμπή για τις κυρίες εκτός αν πρόκειται για τον σύζυγό τους. Αν όμως δεν είσαι σύζυγος τότε είναι καλό να αποτελείς μια δυνατή εμπειρία για κάθε γυναίκα και αυτό επιτυγχάνεται κυρίως με τη διάρκεια στο σεξ!

Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος χρυσός κανόνας που να λέει ότι το ιδανικό σεξ έχει διάρκεια κάποιον συγκεκριμένο χρόνο όμως όταν φτάσεις να την εξαντλήσεις… τότε σίγουρα θα της μείνεις αξέχαστος!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί οι περισσότερες γυναίκες είναι άπιστες!

 

Σύμφωνα με μία έρευνα της μη κερδοσκοπικής κλινικής Mayo η διάρκεια του σεξ πρέπει να θεωρείται πρόβλημα μόνο αν δεν κάνει χαρούμενο κάποιον από τους συμμετέχοντες. Αν όμως βλέπεις την άλλη να το απολαμβάνει τότε δεν αποτελεί πρόβλημα.

Πως λοιπόν  θα κάνεις το σεξ να διαρκέσει πολύ μα …πάρα πολύ ώρα;

 

  1. Προπονήσου… στον …αυνάν!

Όπως και στον αθλητισμό τα καλύτερα έρχονται μετά από προπόνηση. Έτσι λοιπόν προπονήσου πριν πέσεις στο …πεδίο του …αγώνα και είτε το θέλεις, είτε όχι η προπόνηση αυτή γίνεται μέσω του αυνανισμού. Με αυτό τον τρόπο, αυτο-εκπαιδεύεσαι ώστε να ελέγχεις το σώμα σου και στο να μένει περισσότερη ώρα στην «ασφαλή ζώνη», όπως θεωρεί η έρευνα. Επιπλέον, η χρήση λιπαντικών και ο πειραματισμός με αυτά μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα, αφού μειώνουν την τριβή κάνοντας τη σεξουαλική επαφή πιο άνετη.

 

 

  1. Στρώσε το ψυχολογικό

Το ψυχολογικό, ωστόσο, συχνά είναι πολύ πιο βασικό κομμάτι, οπότε και αυτό που πρέπει να προσέξεις περισσότερο αν θες να «διορθώσεις» την διάρκεια του σεξ. Σε αυτό εντάσσεται το να δοκιμάσεις νέες στάσεις, αφού αυτές μπορούν να αποτελέσουν μέρος μίας φαντασίωσης, αλλά και να συμπληρωθούν από ένα ανάλογο «βρώμικο» λεξιλόγιο. Να έχεις, βέβαια, στο μυαλό σου ότι μία νέα στάση μπορεί να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα με την πρώτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την αποκλίσεις με την μία (εκτός κι αν προκάλεσε πόνο ή ενόχληση).

 

Σύμφωνα με την έρευνα  πρέπει να θυμάσαι ότι θεωρίες, όπως ότι η διάρκεια του σεξ είναι προβληματική αν η διείσδυση είναι λιγότερη των δύο λεπτών, δεν είναι απαραίτητα σωστές, αφού έτσι κι αλλιώς το σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση, αλλά και ότι με τίποτα το σεξ δεν θα πρέπει να θεωρείται λήξαν ανάλογα με το πότε ο άντρας της σεξουαλικής σχέσης εκσπερματώνει.