fbpx

Έτσι θα κάνετε την καλύτερη χαλάρωση όταν επιστρέψετε από τη δουλειά!

Έτσι θα κάνετε την καλύτερη χαλάρωση όταν επιστρέψετε από τη δουλειά!

Διαρκής κίνηση, έντονοι ρυθμοί, εντάσεις, στρες και άλλα πολλά, μας επιβαρύνουν στη διάρκεια της ημέρας.

Το ζητούμενο λοιπόν με την επιστροφή μας από τη δουλειά στο σπίτι, είναι η βαθιά χαλάρωση και θα είναι το καλύτερο να το κάνεις με την αγάπη σου!

Πώς μπορεί όμως αυτή να επιτευχθεί; Με κάποιες απλές αλλά σημαντικές κινήσεις που θα μας κάνουν να νιώσουμε τον χώρο μας ως έναν μικρό παράδεισο και αυτό είναι το μπάνιο!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα όταν τη βγάλεις για ραντεβού

 

Αυτό που οι περισσότεροι θέλουν να κάνουν μόλις επιστρέψουν στο σπίτι τους, είναι ένα καλό μπάνιο. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο ιδανικός χρόνος χαλάρωσης μέσα στη γεμάτη με ζεστό νερό μπανιέρα είναι- κατά μέσο όρο -27 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα.  Αν δεν έχετε τόσο μεγάλη μπανιέρα να μπείτε και οι δύο, τότε ένα ντούζ μαζί με τα ανάλογα τριψίματα στις …πλάτες, δηλαδή να περιποιηθεί ο ένας την άλλη και το αντίστροφο, είναι το καλύτερο!

Το νερό πρέπει να έχει θερμοκρασία όσο ζεστό σας αρέσει ανάλογα και με την εποχή βέβαια, ενώ για αρκετούς ανθρώπους παίζει ρόλο ο χαμηλός φωτισμός και η χαλαρή μουσική.

Ένα ποσοστό ανθρώπων, έχει παραδεχθεί ότι δεν αφήνει το tablet ή το κινητό τηλέφωνο ούτε την ώρα που απολαμβάνει το μπάνιο. Εσείς μάλλον καλύτερα να το ξεχάσετε. Η στιγμή χαλάρωσης δεν είναι για τηλέφωνα και ιντερνετ!

Εξ ίσου σημαντικό είναι τί κάνουμε αμέσως μετά το μπάνιο μας.

Οι περισσότεροι φορούν τα ρούχα τους και είτε απολαμβάνουν τον καφέ τους, είτε προγραμματίζουν τις δράσεις της επόμενης ημέρας. Ομως το ντύσιμο θεωρείται ένας «αρνητικός» παράγοντας μια και υποσυνείδητα συνδέεται με τις εκτός σπιτιού αναγκαίες εργασίες.

Το ιδανικό λοιπόν για μετά το μπάνιο μας να μείνουμε με τα ελάχιστα ρούχα και χαλαροί και να ασχοληθούμε με το δείπνο ή ότι  άλλο θέλει να κάνει το ζευγάρι!