fbpx

Έτσι θα στήσεις το καλύτερο ραντεβού για εκείνη που γουστάρεις

Έτσι θα στήσεις το καλύτερο ραντεβού για εκείνη που γουστάρεις

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις μια ευχάριστη έκπληξη στην κοπέλα σου ή αν απλά θέλεις να εντυπωσιάσεις μια κοπέλα με την οποία βγαίνεις πρώτο ραντεβού τότε πρέπει να φτιάχνεις ένα ραντεβού που δε θα ξεχάσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι αλήθειες για την αγάπη που δεν πρέπει να ξεχνάμε!

 

Το ραντεβού, ακόμα κι αν η σχέση μετράει χρόνια, αποτελεί μια ευκαιρία για το ζευγάρι να περάσει ποιοτικό χρόνο παρέα και να ξεφύγει από την καθημερινότητα. Ωστόσο, συχνά μετά από κάποιο καιρό τα ραντεβού μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Μια έξοδος με την κοπέλα σου ή με μια γυναίκα που σου αρέσει και ευελπιστείς να προχωρήσει η γνωριμία μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Εφάρμοσε λοιπόν 5 tips για ένα ραντεβού που δε θα ξεχάσει ποτέ!

Πως θα φτιάξεις ένα αξέχαστο ραντεβού!

 

Διάλεξε το κατάλληλο μέρος

Το μέρος του ραντεβού είναι πολύ σημαντικό καθώς μπορεί να καθορίσει την πορεία της βραδιάς. Φρόντισε λοιπόν να επιλέξεις σωστά και ανάλογα με τα γούστα σας! Αν για παράδειγμα είστε foodies πήγαινε την κοπέλα σε ένα μαγαζί με εγγυημένα καλό φαγητό που θα της αρέσει. Αντίστοιχα, αν είστε οπαδοί της ενέργειας τότε είναι καλύτερα να διαλέξεις κάτι άλλο κι όχι απλά ένα φαγητό ή ένα ποτό, όπου απλά θα κάθεστε.

 

Άσε στην άκρη τους περισπασμούς

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε στα ραντεβού είναι να μην δίνουμε όλη την προσοχή μας. Αν αυτή τη φορά θέλεις να φτιάξεις ένα ραντεβού που δε θα ξεχάσει ποτέ τότε πρέπει να αφήσεις στην άκρη τους περισπασμούς, όπως είναι για παράδειγμα τα κινητά σας. Μάλιστα, μπορείς να προτείνεις στην κοπέλα σου εξαρχής να κλείσετε ή έστω να βάλετε τα κινητά σας στο αθόρυβο και να τα γυρίσετε από την ανάποδη μεριά!

 

Να είσαι περιποιητικός- Ένα ραντεβού που δε θα ξεχάσει ποτέ

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν οι gentlemen. Φυσικά δεν είναι πάντα εύκολο στην καθημερινότητα να είσαι σούπερ περιποιητικός. Ωστόσο, αν θέλεις ένα αξέχαστο ραντεβού ετοιμάσου να φροντίσεις την κοπέλα και να είσαι περιποιητικός μαζί της. Για παράδειγμα, αν βγείτε για φαγητό σέρβιρε την φαγητό και ποτό.

 

Δείξε αυθεντικότητα

Ενώ συχνά στα ραντεβού, κυρίως στα πρώτα, προσέχουμε ώστε να βγάλουμε την καλύτερη πτυχή του εαυτού μας, ένα αληθινά καλό ραντεβού είναι εκείνο που και τα δύο άτομα είναι οι εαυτοί τους. Γι’ αυτό λοιπόν κι εσύ δείξε αυθεντικότητα στο ραντεβού κι άσε στην άκρη τις άμυνες σου και την προσπάθεια να εντυπωσιάσεις.

 

Άνοιξε θέματα συζήτησης που δε συζητάτε συχνά

Ένα αξέχαστο ραντεβού είναι εκείνο στο οποίο θα έρθετε πιο κοντά και θα επικοινωνήσετε ουσιαστικά. Και για να γίνει αυτό πρέπει να ανοίξεις θέματα συζήτησης πιο βαθιά, τα οποία προφανώς δε συζητάτε καθημερινά. Βέβαια, καλό θα ήταν να μην πιάσετε γκρι θέματα που μπορεί να προκαλέσουν ένταση, αλλά πράγματα που θα βοηθήσουν να ανοιχτείτε.