fbpx

Έτσι θα φανείς ελκυστικός μέσα από τα social media και ίσως την κατακτήσεις

Έτσι θα φανείς ελκυστικός μέσα από τα social media και ίσως την κατακτήσεις

Μόνος σπίτι και μπορεί να ψάχνεσαι. Δεν είναι περίεργο στα μέρες της καραντίνας και είναι ίσως επιτακτική ανάγκη και έτσι σερφάρεις στα αγαπημένα σου socialκαι ψάχνεις.

Όπως και στη κανονική ζωή έτσι και στα socialπρέπει να φανείς ελκυστικός για  να καταφέρεις να τη κερδίσεις και ποιος ξέρει ίσως να βρεθείτε και να περάσετε ακόμα καλύτερα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι ελεύθερες προτιμούν τελικά τους παντρεμένους; Μάθε τι ισχύει

 

Όπως και στη πραγματική ζωή η στάση του σώματος πρέπει να εκπέμπει αυτοπεποίθηση και σιγουριά και αυτό έχει να κάνει με τη φωτογραφία που θα ανεβάσεις! Αλλά αυτό είναι μόνο το ένα σημείο που πρέπει να προσέξεις.

Δες τα υπόλοιπα:

 

Μην δείχνεις νευρικός

Ακόμα και να έχεις τύχει στη γυναίκα των ονείρων σου μη δείχνεις νευρικός, ειδικά αν γίνει βιντεοκλήση! Η νευρικότητα θα επηρεάσει αρνητικά την πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσουμε στο άτομο που θα συνομιλήσουμε μαζί του. Δεν θα φανούμε καθόλου σίγουροι για εμάς και δεν θα εκπέμψουμε αυτοπεποίθηση.

Πριν ανοίξεις τη βιντεοκλήση πάρε βαθιές ανάσες για να πάρεις ένα boost αυτοπεποίθησης και νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου.

Και όταν ανοίξει η κάμερα θα είσαι πιο χαλαρός και μετρημένος. Ούτε ενθουσιασμένος αλλά κάτι ενδιάμεσο αφήνοντας και ένα …μυστήριο να διαφανεί. Στις γυναίκες αρέσει το να αισθάνονται αβέβαιες για τις προθέσεις του άλλου!

 

Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

Ναι τα χέρια μας μπορούν να μιλήσουν και για εμάς. Όταν χρησιμοποιούμε ανοιχτές παλάμες και μιλάμε αυτομάτως δημιουργούμε ένα κλίμα ενσυναίσθησης στον άλλον. Νιώθει πως είμαστε αξιόπιστοι και άρα μπορεί να μας ανοιχτεί πιο εύκολα. Έρευνες για την γλώσσα του σώματος έχουν δείξει πως όταν κάποιος μιλάει και έχει ανοιχτές τις παλάμες και μάλιστα τις κρατάει κάτω από τους ώμους τους, δείχνει πιο πειστικός και δημιουργεί μια καλύτερη πρώτη εντύπωση.

Επομένως να φαίνονται τα χέρια σου. Μην κρατάς το κινητό, βάλτο κάπου να σε πιάνει από τη μέση και πάνω!

Αν την δεις να σταυρώσει τα χέρια της σημαίνει πως είτε αισθάνεται άβολα είτε δεν πιστεύει στα λόγια σου. Δώσε της κάτι να κρατήσει και ξανά πάρε το θέμα από την αρχή δίνοντας την ευκαιρία να σου εκφράσει την αντίρρησή της. Μια φράση του τύπου, “βλέπω ότι διαφωνείς, ποια είναι η γνώμη σου” θα της λύσει τα χέρια, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

 

Να την κοιτάς στα μάτια

Είναι δύσκολο σε βιντεοκλήση αλλά προσπάθησε το! Στόχευσε το βλέμμα στο πρόσωπο. Ένας άνδρας που αισθάνεται ελκυστικός, είναι. Και αυτό το δείχνει και με το βλέμμα του. Δεν φοβάται να αντικρίσει στα μάτια την γυναίκα και ούτε να την φλερτάρει. Μην το παρακάνεις, αν δεν έχει κάποιος από τους δύο τον λόγο σας και θες να την φλερτάρεις μέσα στην παρέα, αρκεί ένα βλέμμα δύο-τριών δευτερολέπτων.

 

Χαμογέλα

Εννοείται ότι θα χαμογελάς! Όχι σαν χαζός αλλά άνετος και χαλαρός και θα ανταποκρίνεσαι στα αστειάκια που θα πει.

 

Βάλε μπλούζα

Και κάτι τελευταίο. Μπορεί στο σπίτι να είσαι με το εσώρουχο ή γυμνός από πάνω. Πριν ανοίξει η κάμερα βάλε μπλούζα. Δεν είναι καθόλου ευγενικό να σε δει αμέσως γυμνό και στη τελική άσε το μυστήριο να κυλίσει. Άστην να σου πει εκείνη να βγάλεις την μπλούζα σου, αν θέλει!