fbpx

Αν βαριέσαι να κάνεις σεξ… να γιατί λες: «Άσε δεν βαριέσαι…»!

Αν βαριέσαι να κάνεις σεξ… να γιατί λες: «Άσε δεν βαριέσαι…»!

Εκείνη θέλει σεξ. Βασικά θέλεις και εσύ αλλά είσαι αυτό που λέμε …μπιτουίνος… και θες και δεν θες. Κοινώς βαριέσαι και προτιμάς να δεις καμιά ταινία ή να ακούσεις μουσική ή ότι άλλο το θεωρείς ισοδύναμο του σεξ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 1000 γυναίκες περιγράφουν τον τέλειο άντρα! Μάθε αν είσαι εσύ!

 

Εκείνη μπορεί να θέλει, εσύ όμως όχι!

«Είναι αλήθεια ότι σε ολοένα και περισσότερα ζευγάρια παρατηρείται ότι οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη όρεξη για σεξ απ’ όση οι άντρες» λέει σε άρθρο του ο Θάνος Ασκητής γνωστός σεξολόγος «Ο άνδρας σήμερα έχει μαλθακοποιηθεί. Δεν διεκδικεί, είναι φοβικός, πέφτει στην εγωπάθεια του ‘πόσες γκόμενες με θέλουν’ και δεν κάνει τίποτα. Έχει απομυθοποιήσει τον εαυτό του και δεν αισθάνεται πια άντρας. Αν φωτογραφίσεις το σημερινό 30άρη των αστικών πόλεων, θα δεις από πίσω μια μάνα που τον έχει ευνουχίσει με την υπερπροσφορά. Τα αγόρια που μεγαλώνουν σε χωριά, δηλαδή σε πιο primitive καταστάσεις, είναι σκληραγωγημένα. Ο 30άρης της πόλης δε μάχεται σήμερα, είναι φυγόπονος, προτιμάει το βόλεμα. Φοβάται ότι θα εμπλακεί σε λάθος αν διεκδικήσει. Η κοινωνία του κρατάει το σκήπτρο του δυνατού, ενώ αυτός γράφει πάνω του ‘είμαι αδύναμος».

Είναι όμως έτσι;

Πόσο “λίγο σεξ” όμως θεωρείται “πολύ λίγο”; Σύμφωνα με παλιότερη έρευνα αντρικού περιοδικού, ο μέσος άντρας κάνει σεξ δύο φορές την εβδομάδα αν είναι παντρεμένος, μια φορά την εβδομάδα αν είναι single και τρεις φορές την εβδομάδα αν είναι single μεν, αλλά έχει κάτι “να παίζει” δε. Σε μια άλλη έρευνα, που συμμετείχαν περισσότερα από 20.000 ζευγάρια, βρέθηκε πως το 26% κάνουν έρωτα μια φορά την εβδομάδα ενώ η πλειοψηφία το κάνει 1 με 2 φορές το μήνα. “Sexless” (σε ελεύθερη μετάφραση “ανέραστα”) θεωρούνται επισήμως τα ζευγάρια που κάνουν σεξ λιγότερο από 10 φορές το χρόνο – κάτι λιγότερο, δηλαδή, από 1 φορά το μήνα. Όλα αυτά είναι βεβαίως ενδεικτικά, αλλά δεν πρέπει να τα παίρνεις και πολύ τοις μετρητοίς: τα ποσοστά και οι αριθμοί διαμορφώνονται και αλλάζουν από την ηλικία του ζευγαριού, το διάστημα που είναι μαζί, τον τρόπο ζωής τους, την υγεία τους και την γενικότερη κατάσταση της σχέσης.

Η αλήθεια είναι απλή και μην το φέρνεις βαρέως αν δεν θέλεις να κάνεις σεξ.

Επειδή λοιπόν οι άντρες δεν είμαστε μηχανές του σεξ, μπορεί να είμαστε κουρασμένοι. Μπορεί φορτωμένοι με χίλια δυο προβλήματα της δουλειάς ή του σπιτιού. Μπορεί ακόμα να μην …θέλουν οι ορμόνες μας!

Επομένως κάνε σεξ όποτε θέλεις, επειδή πολύ απλά όταν το κάνεις θα είναι καλό και εκείνη θα σε αγαπήσει πολύ περισσότερο!