fbpx

Αυτή είναι η νέα μόδα στο στοματικό που γουστάρουν οι γυναίκες

Αυτή είναι η νέα μόδα στο στοματικό που γουστάρουν οι γυναίκες

Είναι μία εξαιρετική «ψυχαγωγία» για μυριάδες λόγους. Από τον αγνό ηδονισμό μέχρι την εσωτερική ικανοποίηση πως έχεις συνεισφέρει στο να βάλεις ένα λιθαράκι ευτυχίας στον κόσμο. Αλλά υπάρχουν ακόμη καλύτερα νέα για όλους όσους ενθουσιάζονται με το στοματικό σεξ και αφορά θέματα υγείας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο, όσο και να της δώσεις θα είναι …λίγο!

Διότι η επιστήμη μίλησε: «Η αιδοιολειχία προσφέρει στον οργανισμό σου περισσότερα και από ένα υγιεινό φαγητό».

Ναι είναι αλήθεια. Το να… κατεβαίνεις προς τα κάτω, είναι και επίσημα, μία πολύ καλή πρακτική για σένα. Συγκεκριμένα, ο κόλπος μίας γυναίκας είναι γεμάτος από λακτοβάκιλλους. Πρόκειται για ένα βακτήριο που παράγει γαλακτικό οξύ και είναι αρκετά χρήσιμο για τις γυναίκες καθώς διατηρεί το pH του κολπικού υγρού στο 4.5. Δηλαδή το ιδανικό ποσοστό.

Αλλά πώς αυτό ωφελεί τον… γενναιόδωρο εραστή; Ο γαλακτοβακίλλος θεωρείται ως ένα από τα «καλά βακτήρια» και φιλικά μικρόβια που βοηθούν στην πέψη και εμποδίζουν το γαστροεντερικό σύστημα να ξεγελαστεί από τα «πονηρά και βακτήρια». Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, είναι αρκετά δημοφιλή η κατανάλωση επιπλέον προβιοτικών για την προστασία του οργανισμού μας ενώ τα ράφια των supermarkets γεμίζουν όλο και περισσότερο με προϊόντα που αποσκοπούν στην εξισορρόπηση των βακτηρίων.

Και κάπου εδώ η επιστήμη ήρθε να δώσει την λύση. Με τη γνώση ότι τα προβιοτικά βρίσκονται στην περιοχή της συντρόφου σου, δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς τα χρήματά σου σε εμπορικά παρασκευάσματα και να πέφτεις θύμα της υπερκατανάλωσης. Μία πολύ πιο φυσική προβιοτική λύση σε περιμένει και οφείλεις να παραδεχτείς ότι σου προσφέρεται με ακόμη περισσότερα οφέλη.

Και είμαστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί απεριόριστα από το έτερον ήμισυ.